Ο Ίαν του X-Factor ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ποιες γυναίκες του αρέσουν ενώ παραδέχεται ότι δεν ακούει Ρουβά

Δεν είναι του γούστου του ούτε οι Onirama αλλά ούτε και η Ζήνα

Ο Ίαν του X-Factor ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ποιες γυναίκες του αρέσουν ενώ παραδέχεται ότι δεν ακούει Ρουβά

​Για πολλούς είναι το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει το X- Factor, για άλλους είναι ο πιο ιδιότροπος παίκτης του talent show… ωστόσο σίγουρα πρόκειται για το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του μουσικού παιχνιδιού.

Ο λόγος για τον Ίαν Στρατή, ο οποίος είναι ιδιαίτερη περίπτωση… Ο 23χρονος μεγάλωσε στην Παλλήνη και όπως λέει από μικρός ήταν αυτό που λέμε… «αντιδραστικό παιδί»! Πήγε σε μουσικό γυμνάσιο αλλά τελείωσε Γενικό Λύκειο.

---362016-114402-.jpg
«Δεν έβρισκα ενδιαφέρον στο σχολείο. Από την μία ήταν κακοί οι δάσκαλοι, από την άλλη ήμουν αφοσιωμένος στη μουσική, αφού τότε είχα ήδη το γκρουπ μου, το Μετάσωμα. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι το διάβασμα του σχολείου σε βοηθάει να διαμορφώσεις άλλο τρόπο σκέψης».

Ο Ίαν μίλησε και για την προκλητική στο σημείο του troll συμπεριφορά του στα προκριματικά του παιχνιδιού. «Ήθελα να δημιουργήσω έναν ψεύτικο εαυτό γιατί στην αρχή δεν ψηνόμουν τόσο πολύ να συμμετάσχω στο παιχνίδι. Έτσι, αντέδρασα. Λίγο να τους κοροϊδεύω, λίγο να τους τρολάρω, λίγο να τους δυσκολεύω. Είναι ο δικός μου τρόπος» εξήγησε.

---2052016-93426-.jpg
Ο 23χρονος ανήκει στην ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους και δηλώνει ότι ο μέντορας του είναι ο πιο καταρτισμένος μουσικά, ενώ αν μπορούσε να επιλέξει θα διάλεγε να μπει στην ομάδα της Τάμτα.

13061996_1060473444025817_694051177922889854_n.jpg
Όσο για το ποια είναι η γνώμη του για τους υπόλοιπους κριτές αλλά και τον παρουσιαστή του show, ο Ίαν απαντά με απίστευτη ειλικρίνεια: «Ο Σάκης είναι καλό παιδί, έξυπνος και ευρηματικός. Ως καλλιτέχνης μου άρεσε παλιά, σήμερα όμως δεν μου αρέσει. Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι καλό τυπάκι αλλά δεν μου αρέσουν οι Onirama, όπως δεν μου αρέσει και η μουσι��ή της Πέγκυς Ζήνα. Αλλά είναι κομπλέ άτομα».

ian-straths-x-factor2 (1).jpg
Δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιες γυναίκες του αρέσουν αλλά και το ότι είχε ερωτευθεί τόσο έντονα μία κοπέλα που είχε πάθει κρίση πανικού.

ian-stratis-x-factor-1.jpg
«Ψάχνω γλυκές γυναίκες που δεν τραβούν πολλή προσοχή. Πρέπει να υπάρχει επικοινωνία! Και φυσικά καλό σεξ γιατί είναι το 70% της σχέσης.

f-181.jpg
Έχω ερωτευτεί έντονα μια φορά. Δεν θα ξεχάσω όταν είχαμε χωρίσει έκανε μια ανάρτηση στο facebook ότι είναι σε σχέση με άλλον και έπαθα κρίση πανικού. Έτρεμε το σώμα μου και μούδιασα. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Αλλά ήμουν σε μικρή ηλικία θυμάμαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top