Η εκρηκτική κοκκινομάλλα Marei ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Το Game of Thrones με έσωσε από την... πορνεία»

Στην σειρά υποδύεται την ιερόδουλη

Η εκρηκτική κοκκινομάλλα Marei ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Το Game of Thrones με έσωσε από την... πορνεία»

​Εκατομμύρια τηλεθεατές δηλώνουν «κολλημένοι» με το Game of Thrones, μία άκρως δημοφιλή σειρά που οφείλει την επιτυχία της στη συναρπαστική πλοκή, τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες αλλά και τις άφθονες... καυτές σκηνές σεξ που περιλαμβάνονται σχεδόν σε κάθε επεισόδιο.

download (3).jpg
Έλα όμως που η σειρά, κρύβει μία αληθινή ιστορία… Τι εννοούμε; Στην σειρά επιστρέφει μία καλλίγραμμη ιερόδουλη η Marei. Η αισθησιακή ηθοποιός που υποκρίνεται την Marei πριν τη σειρά εργαζόταν ως ιερόδουλη.

Η Josephine Gillan, κατάφερε να «ξεφύγει» από αυτήν τη ζωή που δεν της ταίριαζε καθόλου, ακριβώς όταν της δόθηκε αυτός ο ρόλος της... πόρνης. Σήμερα, η 27χρονη δέχεται πάρα πολλές προτάσεις για ρόλους παρά το γεγονός ότι δεν έχει σπουδάσει υποκριτική.

got-2.jpg
«Το Game of Thrones με έσωσε από την πορνεία και με έκανε δυνατότερο άνθρωπο», λέει η όμορφη ηθοποιός. Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στην Daily Mail, παλιά έπαιζε σε ταινίες πορνό, με το ψευδώνυμο Sophie O’Brien.

Όταν είδε την αγγελία της σειράς, η οποία αναζητούσε νεαρές ηθοποιούς με φυσικό στήθος, χωρίς τατουάζ που δεν είχαν πρόβλημα να εμφανιστούν γυμνές, ήξερε ότι αυτή ήταν η μεγάλη της ευκαιρία.

download (2).jpg
Έτσι, έκανε αίτηση για τον ρόλο και λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης προσλήφθηκε σχεδόν αμέσως. Αυτό που δεν περίμενε, ωστόσο, ήταν ότι η σειρά θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και ότι οι «μετοχές» της θα εκτοξεύονταν στα ύψη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top