Σε άψογη φυσική κατάσταση η Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δείτε την κατακόρυφη στάση της στη yoga

Η παρουσιάστρια γυμνάζεται, κάνει τα μπάνια της και τρελαίνει με το κορμί και τις αναλογίες της

Σε άψογη φυσική κατάσταση η Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δείτε την κατακόρυφη στάση της στη yoga

​Ξεκούραση, γυμναστική και όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα περιλαμβάνει η καθημερινότητα της Ντορέττας Παπαδημητρίου μετά το πρόωρο τέλος που έριξαν τα «Καλημερούδια».

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η παρουσιάστρια σε πρόσφατες δηλώσεις της δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο πλατό του πρωινού έστω και μια-δυο εβδομάδες πριν το τέλος της σεζόν, αν τελικά βρεθεί λύση.

DOR3.jpg
Μέχρι τότε, φροντίζει να αφιερώνει ποιοτικό χρόνο στην καθημερινότητα, στα παιδιά, στους φίλους αλλά και στον εαυτό της.

DOR1.jpg
Όπως βλέπετε και στις πρόσφατες φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram με τους followers της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, και έκανε εξορμήσεις στην θάλασσα, τρελαίνοντας τους followers της με το σέξι μπικίνι και τις αναλογίες της.

DOR2.jpg
Παράλληλα, συναντήθηκε και με την πρώην συνεργάτιδα της στα «Καλημερούδια» Μαριέλλα Σαββίδη, απολαμβάνοντας μαζί με τον ήλιο και την θάλασσα, ενώ η φώτο που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους followers της, ήταν η στιγμή που εκτελεί μια δύσκολη κατακόρυφη στάση της yoga, με το σώμα της να «κόβει» την ανάσα.
DOR4.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top