Η Δέσποινα Βανδή απαντά αν θα κάνει μουσικό show του χρόνου με Λιάγκα-Ρέμο

Δείτε την αντίδραση της όταν την ρώτησαν αν θα παρουσιάσουν το «Rising Star»

Η Δέσποινα Βανδή απαντά αν θα κάνει μουσικό show του χρόνου με Λιάγκα-Ρέμο

​Στο «Island» βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, ώστε να δώσει «το παρών» στα δέκα χρόνια παρουσίας του Κώστα Μαρτάκη στην ελληνική δισκογραφία.

Όπως είναι φυσικό, οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην την ρωτήσουν για το ενδεχόμενο τηλεοπτικής συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Αντώνη Ρέμο από την νέα σεζόν, καθώς πρόσφατα ο παρουσιαστής του «Πρωινού» άφησε να υπονοηθεί πως κάτι ετοιμάζουν οι τρεις τους:

4139_DESPINA_VANDI_162016.jpg
«Εγώ θα σας πω μια αλήθεια, δεν θα σας πω ψέματα. Και με τον Ρέμο και με τη Βανδή που έχω συναντηθεί, για να μη λένε διάφορα και τα λοιπά, θέληση και των τριών μας είναι του χρόνου να κάνουμε ένα μεγάλο μουσικό show μαζί. Τώρα, αν θα γίνει, πού θα γίνει, πώς θα γίνει… Θέλουμε και οι τρεις να κάνουμε κάτι μεγάλο μαζί του χρόνου» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ:

«Υπάρχει μια πρόταση στον αέρα. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να κάνουμε δηλώσεις, συζητάμε διάφορα, θα δούμε… Με χαρά, γιατί περάσαμε πάρα πολύ ωραία», αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει αν το εν λόγω μουσικό πρόγραμμα θα είναι το «Rising Star».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top