Τα συγκινητικά λόγια Έλληνα παρουσιαστή για τον πατέρα του: «Ζητούσε να του κάνουμε ευθανασία»

«Κοιτούσε κάθε έξι ώρες το ρολόι του. Κοιτούσε πόσο άσχημα πήγαινε» (VIDEO)

Τα συγκινητικά λόγια Έλληνα παρουσιαστή για τον πατέρα του: «Ζητούσε να του κάνουμε ευθανασία»

Για τον πατέρα του που «έφυγε» από την ζωή πριν από ένα μήνα, μίλησε ο Έκτορας Μποτρίνι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ταλαντούχος σεφ, περιέγραψε με συγκλονιστικά λόγια τις τελευταίες ώρες του Ετρούσκο, ο οποίος υπήρξε επίσης διάσημος σεφ:

«Νομίζω ότι ηρέμησε ο άνθρωπος. Περασμένα ξεχασμένα.Θα είναι μια καλή ανάμνηση, έχω μάθει πολλά πράγματα. Θεωρώ ότι η ιστορία συνεχίζεται(…)Ήταν κάτι που το ήθελε και μόνος του. Πάρα πολλές φορές μας ζήτησε να του κάνουμε ευθανασία. Έλεγε “κάντε κάτι να τελειώνω πιο γρήγορα”. Ήξερε από την αρχή το στάδιο της ασθένειας που είχε και πού θα κατέληγε. Ήταν πάρα πολύ διαβασμένος. Δεν μπορούσαμε να του πούμε ψέματα. Τα ήξερε όλα! Φαντάσου ότι κάθε έξι ώρες κοιτούσε το ρολόι του. Κοιτούσε πόσο άσχημα πήγαινε. Χειροτέρευε τις τελευταίες ημέρες. Πριν φύγω από Κέρκυρα για να έρθω Αθήνα που είχα γύρισμα, μου λέει “σε δύο μέρες τελειώνουμε, κατά τις 2”».

Μάλιστα δεν έκρυψε πως «ήταν πολύ περήφανος. Δεν ήθελε κανέναν δίπλα του εκτός από μένα. Ερχόταν κόσμος να τον δει και μου έλεγε “δεν θέλω κανέναν. Μόνο εσύ κι εγώ”».

Τέλος, δεν έκρυψε πως μπορεί οι σχέσεις τους να ήταν «περίεργες», αλλά με τα χρόνια συνειδητοποίησε πως η συμπεριφορά του πατέρα του τον ωφέλησε σε πολλά πράγματα:

«Ήταν φυσική εξέλιξη να γίνω μάγειρας. Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να γίνω μάγειρας γι΄αυτό και απολύθηκα 18 φορές. Είχαμε περίεργη σχέση. Υπήρχε κόντρα, αλλά ποτέ δεν μου την έδειξε. Ποτέ όμως δεν μου είπε και μπράβο. Με έκραζε συνέχεια αλλά στους άλλους έλεγε πόσο καλός είμαι! Αυτό με έκανε πιο σωστό. Όσες φορές και να τσαντίστηκα ή να έβρισα μέσα μου, ποτέ δεν τον έπιασα φάουλ τον πατέρα μου. Όσο και να ήθελα να του πω “φίλε, είσαι πολύ παπάρας, τι είναι αυτό που λες;” Δεν έγινε ούτε μια φορά! Ο,τι και να έλεγε είχε πάντα δίκιο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top