ΑΥΤΟΙ είναι οι παίκτες της εβδομάδας «Blind Taste» - Τι θα ζητήσει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

Νέα αναμέτρηση αρχίζει από σήμερα, στις 16:30, στο Star

Ο νικητής της περασμένης εβδομάδας, ο 33χρονος Κωνσταντίνος Χατζηδάκης και τρεις νέοι επίδοξοι μάγειρες μπαίνουν από σήμερα στην κουζίνα του «Blind Taste», στις 16:30, στο Star, με στόχο τη νίκη και το έπαθλο των 1.000 ευρώ, την Παρασκευή!

Ο Κωνσταντίνος, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού 19 μηνών, εργάζεται ως μάγειρας-ψήστης σε εστιατόριο στο Μαρούσι. Είναι εθελοντής πυροσβέστης και αγαπάει τη φύση. Είχε δηλώσει πως έρχεται στο «Blind Taste» αποκλειστικά για τη νίκη. Τα κατάφερε την πρώτη εβδομάδα στο παιχνίδι, άραγε θα το επαναλάβει και δεύτερη;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.jpg

Οι τρεις νέοι παίκτες είναι:

η Δέσποινα Σερκελίδου, 46 ετών, έρχεται για να πάρει μέρος στο «Blind Taste» από τη μακρινή Ορεστιάδα. Εκεί, ζει με το σύζυγο και τα παιδιά τους και ασχολείται με το εμπόριο ορθοπεδικών ειδών αλλά και το wine bar, που άνοιξαν πρόσφατα. Έρχεται για να κερδίσει και να μάθει νέες συνταγές από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ.jpg

ο Γιάννης Παπαντώνης, 38 ετών, είναι ένας δραστήριος νέος και πατέρας ενός παιδιού. Τον μισό χρόνο ασχολείται με το παραδοσιακό καφενείο, που έχει στην Λίμνη Πλαστήρα και τον υπόλοιπο έρχεται στην Αθήνα, όπου εργάζεται ως μάγειρας. Θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει, άραγε θα τα καταφέρει;

ΓΙΑΝΝΗΣ.jpg

η Μαρτσελίνα Φερτ, 21 ετών, έχει καταγωγή από την Πολωνία, ζει στην Ελλάδα και ασχολείται με τα οικιακά. Είναι παντρεμένη και έχει μια κορούλα, που υπεραγαπά. Θέλει να κερδίσει γιατί έχει ανάγκη τα χρήματα, αλλά και για να γνωρίσει τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, που είναι το είδωλό της.

ΜΑΡΤΣΕΛΙΝΑ.jpg

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα ζητήσει από τους παίκτες να ετοιμάσουν φιλέτο γλώσσας με μυρωδικά και τοματίνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top