Χαμός στο «YFSF»: H Βαλέρια Κουρούτη έκανε την Σαρρή και είπε «ψ*λέω σε ξεχάσαμε»

Δείτε στο video την ερμηνεία της

Χαμός στο «YFSF»: H Βαλέρια Κουρούτη έκανε την Σαρρή και είπε «ψ*λέω σε ξεχάσαμε»

​Την Έφη Σαρρή υποδύθηκε η Βαλέρια Κουρούπη στο 8ο live του «Your Face Sounds Familiar», ερμηνεύοντας το γνωστό λαϊκό άσμα «Τι είχαμε τι χάσαμε», το οποίο έχει μια… συγκεκριμένη ιστορία.

Το story του τραγουδιού είχε αποκαλύψει η ίδια η Έφη Σαρρή σε παλαιότερη της συνέντευξη, λέγοντας:

«Είμαι στο καμαρίνι μου, βάφομαι, ακούω το «Τι είχαμε τι χάσαμε» και ετοιμάζομαι να βγω στην πίστα. Εκείνη τη στιγμή χτυπά το κινητό μου και είναι από την εταιρεία παραγωγής. Ακούω μια φωνή που μου λέει: «Άκου προσεχτικά το ‘Τι είχαμε τι χάσαμε’. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω μέχρι που μου εξηγεί. Μου κόβονται τα πόδια με το λάθος που έχει γίνει στο στούντιο. Τα φωνητικά με τον ελαφρύ ψευδισμό της Σαμπρίνας έχουν ως αποτέλεσμα να ακούγεται «π-σο» αντί «σ-το» στη φράση «Τι είχαμε τι χάσαμε σ’ το λέω σε ξεχάσαμε», αλλοιώνοντας τη φράση κακόγουστα. Και το κομμάτι το είχαμε ακούσει 50 φορές και κανείς δεν το πρόσεξε. Τέλος πάντων το λάθος διορθώθηκε στην επόμενη κοπή του δίσκου».

Έτσι λοιπόν και η Βαλέρια Κουρούπη στην μεταμφίεση της, δεν θα μπορούσε να… παραλείψει αυτή την λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα στο ρεφρέν της να τα πει… ΟΛΑ και να ακουστεί η φράση «ψ*λέω σε ξεχάσαμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Your Face Sounds Familiar»: Νικητής ο Σταμάτης Γαρδέλης-Υποδύθηκε τον Σωκράτη Μάλαμα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top