ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ η κόντρα Φουρθιώτη- Μελέτη: Αυτή είναι η πληρωμένη απάντηση του παρουσιαστή

«Και ο Ιούδας για τριάντα αργύρια κρεμάστηκε» είπε ο Μένιος

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ η κόντρα Φουρθιώτη- Μελέτη: Αυτή είναι η πληρωμένη απάντηση του παρουσιαστή

​Τέλος δεν φαίνεται να παίρνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον και την Ελεονώρα Μελέτη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει την Τρίτη που μας πέρασε, το κανάλι ανακοίνωσε ότι τερματίζει τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια(σ.σ: διάβασαν την ανακοίνωση του καναλιού στην εκπομπή της Λαφαζάνη) ενώ είχε μεταξύ τους προηγηθεί κόντρα μιας και η Ελεονώρα ήθελε να παρουσιάσει τη νέα συλλογή με τα μαγιό της στο περιοδικό «Εγώ Weekly» και το κανάλι διαφωνούσε καθώς το συγκεκριμένο περιοδικό έχει απαγορεύσει σε όλα τα μέσα να προβάλλουν υλικό του!

Μετά λοιπόν τα ειρωνικά σχόλια που έκανε η Μελέτη μέσω facebook για το πόσο έχει στενοχωρηθεί που την έδιωξαν αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αν ανακοίνωναν σε μία λαϊκή αγορά πως φεύγει και όχι στην εκπομπή της Λαφαζάνη θα το μάθαινε περισσότερος κόσμος, ήρθε και η απάντηση του Φουρθιώτη!

«Εμείς εδώ στα αποκαλυπτικά και στο Έψιλον είμαστε μία οικογένεια όλοι εδώ. Θέλω να πω λοιπόν κάτι που έχει στιγματίσει την ιστορία μας και το γνωρίζουμε. Πολλές φορές λοιπόν πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μας και τα γνωρίζετε κυρίες και κύριοι, είναι καταστάσεις που μας θυμίζουν ιστορικά και θρησκευτικά γεγονότα. Θέλω να πω γιατί έχουμε αρχίσει να μιλάμε για ζώα, φίδια, οχιές και άλλα, θέλω να πω και να θυμίσω. Θυμάστε γιατί κρεμάστηκε ο Ιούδας; Για τριάντα αργύρια. Αν το ψάξεις λοιπόν, μέχρι τώρα ίδιο αποτέλεσμα είναι σε προδίδουν για τριάντα αργύρια» είπε όλο νόημα ο παρουσιαστής με την Αλεξάνδρα Τσόλκα να τον σιγοντάρει.

«Είναι φτηνό να πουλάς έναν θεό για τριάντα αργύρια».

Κλείνοντας το θέμα ο παρουσιαστής ανέφερε:

«Πολλές φορές οι συμφωνίες που διατυπώνονται στα συμβόλαια π.χ αν έχεις κάνει κάποιο συμβόλαιο εσύ με τον Παντελή και κάποιος το στείλει σε εμένα. Εσύ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να έχεις εμμονή μαζί μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«ΒΟΜΒΑ» μετά την κόντρα: Τέλος η Μελέτη από το Epsilon!

Ελεονώρα Μελέτη: Πήγ�� στην εκπομπή του Φουρθιώτη και ΕΛΥΣΑΝ την παρεξήγηση-Πάει σε άλλο κανάλι;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top