Τι είπε η Καινούργιου στην τελευταία της εκπομπή-Τα καρφιά και τα υπονοούμενα για το μέλλον της

«Ήταν μία ζώνη με πολύ σκληρό ανταγωνισμό» είπε η παρουσιάστρια

Τι είπε η Καινούργιου στην τελευταία της εκπομπή-Τα καρφιά και τα υπονοούμενα για το μέλλον της

​Συγκινημένη όσο και αν προσπαθούσε να το κρύψει, ήταν σήμερα στο τελευταίο «Λόγω TiVis» η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής έπαιζε αμήχανα με τα μαλλιά της αναφέροντας πως δεν ξέρει τι έχει πάθει σήμερα και θέλει να τα ξεριζώσει.

Τα τελευταία λεπτά λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους η Κατερίνα πήρε το λόγο, λέγοντας:

«Αγαπημένοι μου τηλεθεατές, ένα ταξίδι που λέγεται “Λόγω TiVis” έφτασε στο τέλος του. Ολοκληρώνεται λίγο νωρίτερα, έτσι μ’ αρέσει να το λέω. Ούτε κόβεται, ούτε σταματάει, ούτε τίποτα τέτοιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου την Αντωνία, τον Χρήστο, τον Αντώνη, την Φωτεινή. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Ειλικρινά όταν μου είπαν πως θα αναλάβω τη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού και θα έχω δίπλα μου νέα παιδιά, ταλαντούχα αλλά όχι με τηλεοπτική εμπειρία είχα μια φοβία αλλά τότε κατάλαβα πως είστε ταλαντούχοι και σας εύχομαι τα καλύτερα. Ευχαριστώ και την δημοσιογραφική ομάδα που αγωνίζονται σκληρά γιατί είναι μία ζώνη με σκληρό ανταγωνισμό και ποικίλα τηλεοπτικά προϊόντα. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να είμαστε αξιοπρεπείς και το καταφέρνουμε αυτό το βλέπεται. Ευχαριστώ τον αρχισυντάκτη μας, τον αρχηγό της ομάδα, Γιώργος Βλαχογιάννης» είπε με σπασμένη φωνή και συμπλήρωσε:

«Είναι μία εκπομπή που αγαπήθηκε πολύ. Έξι χρόνια βρίσκομαι στο δυναμικό του Alpha και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Νιώθω σα στο σπίτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι ένα από τα παιδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ τηλεθεατές που με στηρίξατε στο ένα βήμα παραπάνω που έκανα φέτος, που ανέλαβα την κεντρική παρουσίαση. Ξέρετε άλλωστε πόσο αγαπώ αυτό που κάνω».

Παράλληλα πέταξε και ένα υπονοούμενο σχετικά με το επαγγελματικό της μέλλον.

«Να περάσετε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, να ξεκουραστείτε και θέλω και εγώ να ανανεώσω το ραντεβού μαζί σας με την νέα τηλεοπτική σεζόν».

Να σας θυμίσουμε πως ακούγεται πολύ έντονα πως η Κατερίνα Καινούργιου θα πάρει τη θέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top