Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»:Η Μαρίνα και η Έλσα μεταφέρουν τον Μάνο στο νοσοκομείο με ανακοπή

Συντονιστείτε στις 17:50 στο Star

Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»:Η Μαρίνα και η Έλσα μεταφέρουν τον Μάνο στο νοσοκομείο με ανακοπή

​Γεμάτο απρόοπτα θα είναι και το σημερινό επεισόδιο της σειράς "9 ΜΗΝΕΣ" που θα προβληθεί στις 17:50 στο Star.

Υπόθεση σημερινού επεισοδίου


Η εξάρθρωση του κυκλώματος των τοκογλύφων ξεκινάει και στέφεται με επιτυχία. Την ίδια ώρα, η Δάφνη λέει στον Αντρέα πως θα φύγει από το σπίτι και θα ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου τους. Ο Κυριάκος πηγαίνει στο νοσοκομείο για να βρει τον Μάνο και μαθαίνει πως έχει πάρει εξιτήριο. Η Κρίστη συμμαζεύει το σαλόνι και τα πράγματα του παιδιού της Νταϊάνα, χωρίς να προσέξει το παρατημένο χαρτί. Η Χαρά ζητάει από τον πατέρα της να κάνει μια πρόταση στον Άλκη, που αφορά σε νέο ξεκίνημα για το επαγγελματικό του μέλλον. Ο Μάνος αποκλείει στη Μαρίνα κάθε πιθανότητα να δεχτεί μόσχευμα από την Έλσα, γιατί δε θέλει να τη θέσει σε κίνδυνο. Η Έλσα από την άλλη, συναντιέται με τον Κυριάκο ��ξω από το σπίτι. Ο Κυριάκος ξαφνιάζεται που μαθαίνει πως και ο Μάνος έχει αντίρρηση στο να γίνει εκείνη δότης, αλλά η Έλσα του λέει πως αν δώσει τη συγκατάθεσή του μετά θα παρατήσει τη Μαρίνα και τον Μάνο για να ζήσει μαζί του, αλλιώς να την ξεγράψει μια για πάντα από τη ζωή του. Η Κρίστη βλέπει τελικά στο πάτωμα το χαρτί που έπεσε από την Νταϊάνα. Είναι η ληξιαρχική πράξη του γάμου της με τον Τζόνυ. Η Κρίστη το κοιτάει σοκαρισμένη.

Ο Βίκτωρας δωρίζει στη Βάνα ένα περιδέραιο, αλλά την ώρα που της το περνάει στο λαιμό, δίνει τέλος στη ζωή της. Η Δάφνη μαζεύει τα πράγματά της από το σπίτι του Αντρέα. Την ίδια ώρα, ο Αντρέας μην μπορώντας να διαχειριστεί όλα όσα του συμβαίνουν με το κύκλωμα, τον φόνο του πατέρα του και τον χωρισμό του από τη Δάφνη, ζητάει τη συμβουλή της Μάρθας. Μετά από τη δολοφονία της Βάνας, ο Βίκτωρας Αλεξιάδης σκέφτεται πως η μόνη εκκρεμότητα που του έχει μείνει, είναι ο Αντρέας Γεωργόπουλος. Η Μάρθα προτρέπει τον Αντρέα να βοηθήσει στο θέμα της Φωτεινής και να αφήσει το χρόνο να δείξει αν η Δάφνη θα γυρίσει ξανά κοντά του. Η Κρίστη τηλεφωνεί τρελαμένη στην Έλσα για να της πει τα νέα που έχουν σχέση με τον Τζόνυ και τη Νταϊάνα. Όταν η Έλσα της λέει πως ετοιμάζεται να πάει για ψάρεμα με τον Μάνο δε θέλει να της χαλάσει τη στιγμή και έτσι συνεχίζει να περιφέρεται μόνη της, μην έχοντας πού να ξεσπάσει τη φρίκη της. Ο Αντρέας υπόσχεται στη Μάρθα πως θα ψάξει στοιχεία για τη Φωτεινή και τη σχέση της με τη Red Swan. Η Κρίστη καταλήγει στο γραφείο του Τζόνυ, ο οποίος αναγκάζεται να ομολογήσει τον εκβιασμό που υπέστη από τη Χαρά για να την παντρευτεί. Ο Διαμαντίδης προτείνει στον Άλκη να κατέβει στην πολιτική με τη νεολαία του κόμματος, που υποστηρίζει ο ίδιος. Ο Άλκης όχι μόνο κολακεύεται με την πρόταση, αλλά αρέσκεται στην προοπτική που ανοίγεται μπροστά του.

Ο Τζόνυ βεβαιώνει την Κρίστη πως ο Άλκης δεν ήξερε ούτε για τους εκβιασμούς της Χαράς, ούτε πως ο ίδιος ήταν ήδη παντρεμένος. Οι ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν ο Μάνος με τη Μαρίνα και την Έλσα στην εξοχή δε διαρκούν πολύ, καθώς παθαίνει νέο επεισόδιο. Ο Τζόνυ παρακαλεί την Κρίστη να μην πει στη Χαρά πως ξέρει για τον γάμο του, καθώς κινδυνεύει το παιδί του. Η Κρίστη υπόσχεται πως δε θα μιλήσει. Ο Πέτρος και η Εύα ταράζονται όταν η Δάφνη τους ενημερώνει πως χώρισε με τον Αντρέα και θα μείνει μαζί τους για ένα διάστημα. Η Δάφνη λέει στον Πέτρο για τη λίστα των μελών του κυκλώματος που βρίσκεται στα χέρια του Σερέτη, αλλά του αποκρύπτει τη δολοφονία του Αχιλλέα. Η Μαρίνα και η Έλσα μεταφέρουν εσπευσμένα τον Μάνο στο νοσοκομείο με ανακοπή. Ο Πέτρος γεμίζει ερωτηματικά, όταν η Δάφνη του λέει πως ο Αχιλλέας δεν αποτελεί πια απειλή για κανέναν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top