Γρηγόρης Αρναούτογλου: Άκουσε στον τηλεφωνητή τη σύντροφό του να κάνει σεξ με άλλον!

Τι αποκάλυψε για την απιστία

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Άκουσε στον τηλεφωνητή τη σύντροφό του να κάνει σεξ με άλλον!

​Άκρως «καυτό» και αποκαλυπτικό ήταν το μήνυμα που πήρε στον τηλεφωνητή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς άκουσε τη σύντροφό του να... κάνει σεξ με άλλον!

«Μου έχει τύχει στο παρελθόν να είμαι και θύτης και θύμα σε μία σχέση», είπε, στην εκπομπή «Πρωινό» και τον Θέμη Γεωργαντά, ο παρουσιαστής, όταν ρωτήθηκε αν έχει υπάρξει ποτέ τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση και έκανε την αποκάλυψη: «άκουσα μήνυμα στον τηλεφωνητή την ώρα που ήταν στην πράξη! Πρέπει να το άκουσα και 50 φορές το μήνυμα… Άκουγα μια φωνή να λέει “μου έλειψες” και κάτι άλλα που δεν μπορώ να τα πω τώρα».

Πώς αντιμετώπισε την άπιστη;
«Της τηλεφώνησα και της είπα “εδώ και μία ώρα μου έχει έρθει ένα μήνυμα που λέει μου έλειψες. Δεν ξέρω που είσαι, σ’ ευχαριστώ πολύ, να ‘σαι καλά, καλή τύχη”», απάντησε!

Αν και ο Γρηγόρης δεν έδωσε περαιτέρω στοιχεία, όπως το πότε έγινε το περιστατικό κι αν η εν λόγω γυναίκα είναι διάσημη, θυμίζουμε πως οι σχέσεις του από το χώρο της showbiz -που έγιναν γνωστές στο παρελθόν- είναι εκείνες με την Ράνια Θρασκιά, την Νάντια Μπουλέ και την Νικόλ Κοτοβός...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Αρναούτογλου αποκαλύπτει αν μιλάνε με τον Κανάκη μετά τα on air «καρφιά»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top