ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Αρναούτογλου αποκαλύπτει αν μιλάνε με τον Κανάκη μετά τα on air «καρφιά»

Οι νέες δηλώσεις για την κόντρα με αφορμή τους καλεσμένους στο «The 2Night Show»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Αρναούτογλου αποκαλύπτει αν μιλάνε με τον Κανάκη μετά τα on air «καρφιά»

​Το τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Αντώνη Κανάκη, αλλά και το αν παραμένουν ακόμα φίλοι, μετά τις εκατέρωθεν on air μπηχτές, που ξεκίνησαν από τον «mr. Αρβύλα», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Βέβαια, το ότι χρησιμοποίησε αόριστο χρόνο και όχι ενεστώτα, μοιραία, βάζει σε σκέψεις…

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στα τέλη του Μάρτη, ο Αντώνης «κάρφωσε», τόσο τον Γρηγόρη, όσο και τον ΑΝΤ1, με αφορμή τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στο «The 2Night Show», κάνοντας λόγο για τρικ με στόχο την τηλεθέαση και υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να δίνεται προσοχή στο ποιοι καλούνται στις εκπομπές. Λίγες μέρες μετά, μέσω της εκπομπής του, ο Γρηγόρης «κάρφωσε» τον Αντώνη και προλόγισε καλεσμένο λέγοντας ειρωνικά ότι… έχει πάρει έγκριση. Η κόντρα δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο παρουσιαστής του «Αρβύλα» σχολίασε συνέντευξη του Βασίλη Τερλέγκα στο «The 2Night Show» κι έκανε λόγο για «σκοταδισμό στην τηλεόραση».

collage6.jpg

«Επειδή μιλάς για έναν άνθρωπο που υπήρξαμε και, θεωρώ ότι είμαστε ακόμα, πολύ φίλοι, πρέπει να πω ότι, επαγγελματικά, μας χωρίζουν πολλά. Μας χώριζαν πάντα! Έχει μία τελείως διαφορετική λογική, την οποία σεβόμουν πάντα», είπε, σε συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά για το «Πρωινό», ο Γρηγόρης και συνέχισε: «σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν θέλω, ούτε να το σχολιάσω, ούτε να πω οτιδήποτε. Αυτή, εξάλλου, είναι και η δουλειά μιας σατιρικής εκπομπής. Καλά κάνει και τα χώνει, εκεί που πιστεύει ότι πρέπει να τα χώσει».

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι, μετά τα γεγονότα, μίλησε με τον Αντώνη, ωστόσο, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες. «Για μένα παραμένει ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος. Ακόμα κι αν τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε τις επαφές που είχαμε, επειδή εγώ έκανα το παιδί κι απομακρύνθηκα από την εργένικη ζωή, πάντα μιλούσαμε και πάντα επικοινωνούσαμε».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γρηγόρης για τον Αντώνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Kάρφωσε» Αρναούτογλου και… ΑΝΤ1 ο Κανάκης για τον Σφακιανάκη!

Έξαλλος ο Αρναούτογλου: «Είναι γελοίο να μου ορίσει κάποιος ποιον θα φέρω στην εκπομπή μου»

«Πόλεμος»! Η ειρωνική απάντηση του Αρναούτογλου στον Κανάκη!

Νέα επίθεση Κανάκη στον Αρναούτογλου - Έριξε και άλλο λάδι στην κόντρα τους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top