ΑΥΤΑ τα τραγούδια θα έχει απόψε το «X Factor» - Πώς θα γίνει η ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ!

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το δεύτερο live του talent show

ΑΥΤΑ τα τραγούδια θα έχει απόψε το «X Factor» - Πώς θα γίνει η ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ!

​Ως επί το πλείστον ελληνικά τραγούδια και δύο αποχωρήσεις, μία που θα επιλέξει το κοινό και μία οι κριτές, θα έχει το αποψινό, δεύτερο, live του «X Factor»!

Κυνηγώντας μία θέση στη δεκάδα, οι παίκτες θα ανέβουν στο stage και με τις ερμηνείες τους θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την ψήφο του κοινού, αφού αυτή θα καθορίσει τους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Τα τραγούδια που θα ερμηνευτούν είναι:

Ομάδα Γιώργου Θεοφάνους: Ανδρέας Λέοντας - «Αν μου τηλεφωνούσες» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, Αντώνης Φωκάς - «Τα Σάββατα» του Αντώνη Ρέμου, Ίαν Στρατής - «Let me entertain you» του Ρόμπι Γουίλιαμς.

Ομάδα Πέγκυς Ζήνα: Αλέξανδρος Πιτσάνης - «Υδροχόος» του Νίκου Παπάζογλου, Πιλάτος Κουνατίδης - «Πίνω από εκεί ψηλά για σένα» του Παντελή Παντελίδη, Νωαίνα - «Purple rain» του Πρινς.

Ομάδα Τάμτα: Χριστίνα Ζάντη - «Ξανά μανά» της Άννας Βίσση, Τάνια Μπρεάζου - «Μαζί σου» της Έλενας Παπαρίζου, Χριστιάνα Μπούνια - «Highway to hell» των AC/DC με συνοδεία άριας.

Ομάδα Θοδωρή Μαραντίνη: Stereo Soul - «All of me» του Τζον Λέτζεντ, Αυτή & Αυτοί - «Καίγομαι» της Σωτηρίας Λεονάρδου και «Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια» του Νίκου Παπάζογλου, ΝΜΑ - «You don’t owe me» της Λέσλι Γκορ.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θα ανοίξουν μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη ερμηνεία της βραδιάς και θα κλείσουν όταν ολοκληρωθούν όλα τα τραγούδια. Ακολούθως, οι τέσσερις ομάδες και οι μέντορές τους θα ανέβουν στη σκηνή και ο Σάκης Ρουβάς θα ανακοινώσει τους τρεις παίκτες με τις λιγότερες ψήφους.

Ο παίκτης που θα έχει τη μικρότερη βαθμολογία θα αποχωρήσει αμέσως, ενώ οι δύο εναπομείναντες θα «μονομαχήσουν» για την παραμονή, αφού θα πουν ακόμα ένα τραγού��ι και η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει ποιος θα φύγει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ποιοι αποχώρησαν στην πρεμιέρα του X-factor

Παίκτης του «X-Factor» ανέβαλε εγχείρηση στην καρδιά για να μπει στο talent show!

«Σάρωσαν» τα social media του «X Factor» λόγω του Σάκη Ρουβά!

ΔΕΙΤΕ τον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει live το νέο του τραγούδι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top