Γερμανού για Παντελίδη: «Όταν αφήσεις άνθρωπο που έχει πιεί να πιάσει τιμόνι, έχεις ευθύνη»

Δείτε στο video τι θέση πήρε η παρουσιάστρια

Γερμανού για Παντελίδη: «Όταν αφήσεις άνθρωπο που έχει πιεί να πιάσει τιμόνι, έχεις ευθύνη»

​Την άποψη της για τα συνεχώς νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη, και για το αν οδηγούσε ή όχι ο τραγουδιστής το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, πήρε η Ναταλία Γερμανού.

Αφορμή, στάθηκαν τα όσα είπε στο «NaMaSte» η αρχισυντάκτρια του people.com, Πένυ Θωμοπούλου:

«Από την μεριά της Τροχαίας δεν υπάρχει μετακίνηση απόψεων. Είναι κάθετη η Τροχαία ότι στο τιμόνι ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Γιατί όπως καταλαβαίνετε, με κάθε νέα κατάθεση η υπόθεση πηγαίνει πάλι στην Αστυνομία και ζητάνε να την ερευνήσουν. Η Τροχαία μιλά για ένα δυστύχημα του οποίου τα αίτια ήταν καθαρά. Όπως και να΄χει η ποσότητα του αλκοόλ, έχει βγει από τις εξετάσεις, και οι υπεύθυνοι της Τροχαίας λένε ότι δεν αποτελεί πεδίο τηλεοπτικών αντιπαραθέσεων και δεν μας ενδιαφέρει ποιος ήταν εκεί, αν έχασε 20.000-30.000, αν ήπιε ένα ή μισό μπουκάλι, εάν οι κοπέλες ή ο οποιοσδήποτε έλεγαν τα χαρτιά και μην μας ανακατεύετε με αυτά τα πράγματα. Βρέθηκε γενετικό υλικό στο χειρόφρενο, στο καθισμα, στο τιμόνι… είναι σίγουρο ότι οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης. Όταν είχε ξεκινήσει όλη αυτή η παραφιλολογία, είχαμε μιλήσει με τον κύριο Πάνο Σόμπολο. Και μας είπε ότι παιδιά σας το υπογράφω. Θα ακουστούν πάρα πολλά… σενάρια και παρασενάρια. Είναι ένα κλασσικό δυστύχημα από ποτό και από άσχημες συνθήκες» εξήγησε, με την Ναταλία Γερμανού να παίρνει θέση για το ζήτημα λέγοντας:

«Οκ.. δεκτό, δεκτή και η άποψη της Τροχαίας, αλλά δεν νομίζεις ότι -δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στις κοπέλες ή στους φίλους του ανθρώπου που εκείνο το βράδυ έπαιζαν χαρτιά- αλλά όταν βλέπεις έναν άνθρωπο ο οποίος έχει καταναλώσει μια ποσότητα αλκοόλ, αν τον αφήσεις να πάρει το τιμόνι έχεις μερίδιο ευθύνης. Όποιος κι αν είσαι… αν είσαι η Φρόσω, αν είσαι η Μίνα, αν είσαι ο Μπάμπης, αν είσαι ο Γιάννης και βλέπεις τον άνθρωπο αυτόν να έχει καταναλώσει μεγάλ ποσότητα αλκοόλ και του λες “Άντε στο καλό να πας, είναι η ώρα 07:30, καλή μέρα να ‘χουμε”, έχεις μερίδιο ευθύνης».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις Λεμπιδάκη: Ο Παντελίδης σωριάστηκε έξω από το σπίτι που έπαιζε χαρτιά

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η τελευταία σχέση του Παντελίδη- Της έριξαν χάπι βιασμού

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από φίλους του Παντελίδη που έπαιζαν χαρτιά τη μοιραία νύχτα του θανάτου του

Παντελής Παντελίδης: Τι συνέβη δυο ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο-Οι φώτο που προκάλεσαν σάλο

Παντελίδης: Η αποκάλυψη για τις ΦΩΤΟ ντοκουμέντο-Υπάρχει (;) και κρυφό βίντεο!

Η αναδημοσίευση της μητέρας του Παντελή: Είχε χάσει 34.000 ευρώ στα χαρτιά εκείνη τη νύχτα;

Τι κατέθεσε η Φρόσω για το τροχαίο με τον Παντελίδη- Πώς αντέδρασε για τις φώτο-ντοκουμέντο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top