Η Ελένη αποκάλυψε τι δώρο έκανε η Σταματίνα στη μικρή Μαρίνα

Η Τσιμτσιλή τώρα και σχεδιάστρια μόδας

Η Ελένη αποκάλυψε τι δώρο έκανε η Σταματίνα στη μικρή Μαρίνα

​Φορώντας ένα μακρύ φόρεμα που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για το νέο της εγχείρημα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day», με την παρότρυνση μίας φίλης της, της Χριστίνας έγινε σχεδιάστρια ρούχων:

«Αυτό μπορείς να το κάνεις με δύο τρόπους. Είτε να γίνεις πρόσωπο μίας εταιρίας και να φωτογραφίζεσαι φορώντας τα ρούχα είτε να είσαι μαζί με μία σχεδιάστρια όπως συνέβη στη δική μου περίπτωση. Μία σχεδιάστρια έχει κωδικούς αλλά και προσβάσεις σε νέα υφάσματα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Με ιντρίγκαρε όχι το να κάνω απλά ρούχα αλλά σετ για μαμά και κόρη. Μ’ άρεσε η ιδέα μία μητέρα να μπορεί να ντυθεί παρόμοια με την κόρη της».

Τη στιγμή εκείνη λοιπόν η Ελένη μαρτύρησε και το δώρο που έκανε η Σταματίνα στην μικρή Μαρίνα.

«Αυτό που φοράω το μακρύ φόρεμα, μου το έχει φέρει η Σταματίνα και για τη μικρή Μαρίνα» αποκάλυψε με την Σταματίνα να συμπληρώνει!

«Είναι ένα καφτάνι το οποίο όμως δεν έχει τ�� ίδιο πατρόν. Το γυναικείο αναδεικνύει τις καμπύλες και το κορμί ενώ το παιδικό είναι ένα πολύ γλυκό φουστανάκι ίδιου στυλ».

Τέλος, η Σταματίνα υπογράμμισε πως τα ρούχα της συλλογής της απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες αφού και σε προσιτές τιμές είναι αλλά και για όλους τους τύπους σώματος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top