Ντορέττα Παπαδημητρίου: Όλο το παρασκήνιο του πρόωρου τέλους στα «Καλημερούδια»

Τι εξομολογείται η παρουσιάστρια

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Όλο το παρασκήνιο του πρόωρου τέλους στα «Καλημερούδια»

Όλα όσα έγιναν μέχρι που ανακοίνωσε το τέλος του «Καλημερούδια», αλλά και τι μέλει γενέσθαι με την εκπομπή, αποκαλύπτει η Ντορέττα Παπαδημητρίου!

«Το μάθαμε λίγες μέρες πριν. Ήμασταν συνέχεια σε μια αναμονή και μιλούσαμε όλη μαζί η ομάδα με τους ανθρώπους του καναλιού. Υπήρχε απόλυτη συνεννόηση και όλοι είχαμε διάθεση να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, παρόλο που υπήρχαν προβλήματα. Φτάσαμε όμως σε ένα σημείο που δεν γινόταν να συνεχίσουμε», λέει, στο περιοδικό «People» που κυκλοφορεί την Κυριακή, η παρουσιάστρια.

Untitled.jpg
Επισημαίνοντας πως η δύσκολη στιγμή την οποία περνά το Mega επηρεάζει το σύνολο των εργαζομένων του, η Ντορέττα δεν κρύβει πως ήταν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά τη στιγμή που ανακοίνωσε on air ότι πέφτει η αυλαία της εκπομπής.

«Αν ο λόγος που σταματήσαμε δεν ήταν τόσ�� σοβαρός και δεν αφορούσε τόσους πολλούς ανθρώπους, θα έλεγα “τι αδικία πάνω που έφτιαξαν τα νούμερα”. Αλλά τώρα δεν μπορώ παρά να σταθώ στο ουσιαστικό πρόβλημα, του καναλιού», συνεχίζει η ίδια, ενώ δηλώνει πως δεν γνωρίζει πότε θα ξαναβγεί η εκπομπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «καρφί» του Μαρτάκη για την ομάδα του «Καλημερούδια» - Γιατί αποχώρησε!

ΔΕΙΤΕ τι συμβαίνει με τα «Καλημερούδια» δύο εβδομάδες μετά το αιφνιδιαστικό τέλος!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το συγκινητικό μήνυμα και η ΦΩΤΟ μετά το τέλος του «Καλημερούδια»

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΤΕΛΟΣ! Τα δάκρυα της Ντορέττας την ώρα του αποχαιρετισμού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top