Τα προβλήματα δυσλεξίας του γόη του «Ταμάμ» και τα περιττά κιλά του

«Ξέφευγα από τον κόσμο και ζούσα στον δικό μου» αποκάλυψε

Τα προβλήματα δυσλεξίας του γόη του «Ταμάμ» και τα περιττά κιλά του

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήταν έφηβος, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ο ηθοποιός που κάνει πολλά κοριτσάκια να παραμιλάνε όταν τον βλέπουν να υποδύεται τον Τζεμ στη σειρά «Ταμάμ», παλαιότερα είχε αρκετά κιλά παραπάνω ενώ, ήταν και δυσλεκτικός.

«Όταν πήγαινα Α’ γυμνασίου, μου είπε μία καθηγήτρια να πάω σε ένα ειδικό ινστιτούτο, που ερευνά αν έχει κάποιος δυσλεξία, μάλιστα τότε δεν ήταν ευρέως γνωστή. Πήγα λοιπόν και μου βρήκαν πως έχω σε μεγάλο βαθμό τόσο στον προφορικό λόγο όσο και στον γραπτό. Είχα και μία μορφή κεκεδισμού. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν ψυχολόγοι σε όλα τα σχολεία» είπε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Οι δυσκολίες μας βοηθάνε να κατανοήσουμε κάποια πράγματα και να πούμε στον εαυτό μας πως θα τα καταφέρουμε , αλλά δεν θεωρώ πως είναι και καλό να υπάρχουν. Λόγω αυτών των δυσκολιών βέβαια, το κυνήγησα πιο πολύ από μικρός και προσπάθησα να βρω μία ταυτότητα. Είχα μεγάλη φαντασία, έγραφα και έτσι ξέφευγα από αυτόν τον κόσμο και πήγαινα στο δικό μου. Έγινα οραματιστής. Είδα πως μπορώ να δώσω περισσότερη χαρά στον κόσμο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top