Σάλο προκάλεσε το ρεπορτάζ του star.gr για τις συζητήσεις του Ant1 με τον Αντώνη Σρόιτερ

Είναι επιθυμία της Μαρίας Χούκλη να απεμπλακεί από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου και να μετακινηθεί σε διευθυντική θέση στο επιτελείο των ειδήσεων

Σάλο προκάλεσε το ρεπορτάζ του star.gr για τις συζητήσεις του Ant1 με τον Αντώνη Σρόιτερ

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…λέει ο θυμόσοφος λαός και δεν έχει άδικο. Μετά τον «σεισμό» πολλών ρίχτερ που χτύπησε τα δημοσιογραφικά γραφεία των συναδέλφων οι οποίοι καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η αποκάλυψη του star.gr για τις συζητήσεις του Αnt1 με τον Αντώνη Σρόιτερ, πολλοί έσπευσαν να μεταφέρουν την απάντηση του σταθμού των Σπάτων δίχως ίσως να έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς έλεγε το ρεπορτάζ του star.gr.

Όσοι λοιπόν γράφουν πως καμία αλλαγή δεν προβλέπεται στην ομάδα ειδήσεων του Ant1 καθώς η διοίκηση του σταθμού θεωρεί σημαντική τη συμβολή της Μαρίας Χούκλη, κάτι δεν κατάλαβαν ή δεν θέλησαν να καταλάβουν σωστά.

Το star.gr ποτέ δεν μετέδωσε ότι ο σταθμός είναι δυσαρεστημένος με την παρουσιάστρια του κεντρικού του δελτίου, τουναντίον. Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ίδια η Μαρία Χούκλη είναι αυτή επιθυμεί να απεμπλακεί από την παρουσίαση του δελτίου και να αναλάβει διευθυντική θέση στο επιτελείο των ειδήσεων. Μάλιστα αποκαλύψαμε πως αυτό είναι κάτι που το ζητά από πέρυσι η ανκοργούμαν του ΑΝΤ1.

Σε ό,τι αφορά στις διαψεύσεις ότι ο σταθμός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αντώνη Σρόιτερ, θα θυμίσουμε πως…οι τηλεοπτικές μετεγγραφές και ο κυβερνητικός ανασχηματισμός δεν προαναγγέλονται και αν τυχόν διαρρεύσουν, διαψεύδονται για να…επιβεβαιωθούν.

Της Χριστίνας Βεργιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βόμβα» star.gr : Σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 ο Αντώνης Σρόιτερ για το κεντρικό δελτίο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top