Κωστόπουλος: «Αν στέλναμε στην Eurovision Καρανίκα - Κουράκη θα τους παίρναμε τα σώβρ@κα»

«Ήταν σαν να ακούς Έφη Θώδη να ερμηνεύει Mettalica» είπε χαρακτηριστικά

Κωστόπουλος: «Αν στέλναμε στην Eurovision Καρανίκα - Κουράκη θα τους παίρναμε τα σώβρ@κα»

​Για το τραγούδι των Argo «Utopian Land» που δεν κατάφερε να πάει στον τελικό της Eurovision μίλησε στην εκπομπή του ο Πέτρος Κωστόπουλος!

«Πέσανε όλοι και έκραξαν τον Τσακνή που έστειλε στην Eurovision τους Argo. Εγώ διαφωνώ. Το τραγούδι ήταν ό, τι καλύτερο αν το άκουγες ανάποδα. Εγώ ένιωσα σαν να άκουγα την Θώδη να ερμηνεύει metallica» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε!

«Ήταν αντιπροσωπευτικό του ΣΥΡΙΖΑ το τραγούδι. Ήταν αλβανοβουλγαρικό. Δηλαδή ξεκινάμε στην αρχή και λέμε πως θα αλλάξουμε την Γιουροβίζιον. Μετά βαράμε τα νταούλια, όπως είχε πει ο Τσίπρας για τους άλλους αλλά τελικά αυτός χορεύει rock n roll. Μετά το παλικάρι(σ.σ: ο χορευτής των Argo) κάνει μία τούμπα και ξεβρακώνεται τελείως. Είναι λοιπόν γραμμένο πάνω στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Του χρόνου μπορούμε να στείλουμε κάποιον καλύτερο. Είναι ένας τύπος που είναι σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης Τσίπρα αλλά και φαν της Ελένης Μενεγάκη. Αυτός έστελνε λοιπόν tweets στην Ελένη Μενεγάκη. Αυτόν λοιπόν αν τον βάζαμε μαζί με έναν άλλον του ΣΥΡΙΖΑ που είχε μία κοτσίδα, τον Κουράκη, τον θυμάστε ήταν και ποιητής; Αυτούς τους δύο λοιπόν αν τους στέλναμε μαζί στην Γιουροβίζιον θα τους πέρναμε τα σωβρ@κ@».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top