Αραβανή σε Λιάγκα on air: «Αυτό που είπες για μένα ήταν παρατραβηγμένο»

«Πάλι καλά που είναι η Φαίη και το σώζει λίγο»- VIDEO

Μετά την Ράνια Θρασκιά που είχε πάει καλεσμένη στο «Πρωινό» και ζήτησε τον λόγο από τον Γιώργο Λιάγκα (για αυτά που είχε πει στο παρελθόν για εκείνη), ΚΑΙ η Ευαγγελία Αραβανή «έλυσε» τις διαφορές της μαζί του on air.

Την αρχή έκανε ο παρουσιαστής, ο οποίος της είπε κατά την διάρκεια της συνέντευξης: «Τότε που είχα κάνει εγώ την πλάκα, που είχαν πει ότι τα έχεις με έναν εφοπλιστή και το διέψευσες εσύ μετά, και είχα πει ότι η Ευαγγελία και στην Ειδομένη να πάει θα πέσει πάνω σε λεφτά... Είναι προφανές ότι ήταν πλάκα και νομίζω δεν σε πείραξε...»

Και πάνω που περίμενε να του πει «όχι» η παρουσιάστρια, η Ευαγγελία Αραβανή σήκωσε το γάντι.

«Ναι ρε Γιώργο, αλλά να σου πω κάτι τώρα μεταξύ μας; Πες ότι δεν μας ακούει κανένας. Πολλές πλάκες... Έχεις πει μία πλάκα, δεύτερη πλάκα, τρίτη... Πάλι καλά που είναι η Φαίη και το σώζει λίγο», τόνισε η Ευαγγελία με τον Λιάγκα να επιμένει στα δι��ά του: «Τι είπα δηλαδή; Για πες»!

«Αρκετά, αρκετά... Αλλά αυτό με την Ειδομένη ήταν λίγο παρατραβηγμένο. Το χιούμορ είναι ότι η Ευαγγελία ενώ ψάχνει απεγνωσμένα τον άντρα με τα 700 ευρώ πέφτει πάνω σε εφοπλιστές. Αυτό είναι χιούμορ. Η Ειδομένη ξεπερνάει λίγο το χιούμορ» κατέληξε η Αραβανή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λιάγκας: «Η Αραβανή και στην Ειδομένη να πάει, σε εφοπλιστή θα πέσει πάνω!»

Οι σπόντες του Γιώργου Λιάγκα για την φημολογούμενη σχέση της Αραβανή με εφοπλιστή!