Λαζόπουλος για «τελεσίγραφο» Ant1- Κάλεσε Θέμο και Αρβύλες να μην το δεχτούν!

ΔΕΙΤΕ τι είπε on air ο ηθοποιός για την επιστολή του καναλιού του Αμαρουσίου στους τηλεοπτικούς σταθμούς

Την επιστολή του Ant1 με την οποία το κανάλι του Αμαρουσίου ζητά επίσημα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας να μην χρησιμοποιούν πρόγραμμά του χωρίς την άδεια του και ενημερώνει πως θα επιλέγονται κάποια αποσπάσματα που θα δίνονται στα κανάλια, ενώ για επιπλέον υλικό θα υπάρχει χρέωση, σχολίασε μέσω του «Aλ Τσαντίρι» ο Λάκης Λαζόπουλος.

O ηθοποιός μάλιστα κάλεσε τον Θέμο Αναστασιάδη και τους «Ράδιο Αρβύλα» να μην αποδεχτούν τον αποκλεισμό του Ant1 στα υπόλοιπα κανάλια.

«Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μην μπορούν τα άλλα κανάλια να μεταδίδουν εικόνες από το κανάλι του, παρά μόνο με ειδική άδεια, ούτε καν πολιτικά σχόλια, πολιτικά σχόλια δεν χρησιμοποιούν πολλοί. Φαίνεται, υπόθεση κάνω, σαν η Νέα Δημοκρατία να κουράστηκε να στέλνει τον Άδωνη εδώ απ’ έξω και ανέλαβαν οι καναλάρχες να συνεχίσουν το έργο» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εγώ καλώ τους συναδέλφους εκεί στον ΑΝΤ1, τον Θέμο που είδα ότι το σχολίασε και μπράβο του, τους Ράδιο Αρβύλα να μην δεχτούν να συμβεί αυτό γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι σήμερα μπορεί να είναι στόχος κάποιος, αλλά μακροπρόθεσμα, αν το ίδιο ακολουθήσουν όλα τα κανάλια, όλες οι σατιρικές εκπομπές διαλύονται. Ακριβώς όπως στη δικτατορία, εγώ διατίθεμαι. Να μην επιτρέπεις τα πολιτικά σου σχόλια να τα κρίνουν, τι λογική έχει; Είναι ωραία, πούστικ@ κόλπα, αλλά είναι πολύ εμφανή πλέον και τα καταλαβαίνει ο καθένας»

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει:

«Η πρόσβαση θα συνίσταται σε προωθητικά αποσπάσματα που θα επιλέγονται κατά περιόδους καθώς και σε είδος και διάρκεια αποκλειστικά από εμάς κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Δεν θα χρεώνεστε κάποιο ποσό για την παροχή της άδειάς μας για τη χρήση αυτών των Προωθητικών Αποσπασμάτων, εκτός από τυχόν κόστος παράδοσης.

Αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε υλικό πρόσθετο ή διαφορετικό από αυτό των Προωθητικών Αποσπασμάτων από το εκπεμπόμενο πρόγραμμά μας του προηγούμενοι 48ωρου από τη ζήτησή σας (τα «Πρόσθε��α Επίκαιρα Αποσπάσματα») τότε θα εξετάσουμε το αίτημά σας κι εφόσον κατά τη διακριτική μας ευχέρεια το κάνουμε δεκτό, κάθε λεπτό καθαρής διάρκειας τέτοιων Πρόσθετων Επίκαιρων Αποσπασμάτων θα χρεώνεται με ποσό δύο χιλιάδων (2.000 ευ��ώ).

Αυτονόητο δικαίωμα να μην επιτρέπουμε καθόλου την πρόσβαση σε οποιοδήποτε ανταγωνιστή μας σε οποιαδήποτε εκπομπή ή οποιουδήποτε μέρος του προγράμματός μας κρίνουμε σκόπιμο ή επιθυμητό. Το υλικό που εμείς αναρτούμε στον επίσημο ιστότοπό μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο YouTube κλπ προορίζεται ξεκάθαρα για ιδιωτική χρήση και όχι ασφαλώς για επαγγελματική εκμετάλλευση»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top