Αναστατώθηκε η Μενεγάκη με τις διακοπές του γιου της - «Δεν θα έρθω για γύρισμα!»

Δήλωσε έτοιμη να τον… κατασκοπεύσει

Αναστατώθηκε η Μενεγάκη με τις διακοπές του γιου της - «Δεν θα έρθω για γύρισμα!»

Ούτε στις διακοπές δεν θα αφήσει μόνο του τον γιο της, Άγγελο, η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν πάει στο πλατό, αλλά… θα τον ψάχνει στα νησιά!

«Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα το καταλάβετε. Θα είναι μια μέρα που δεν θα έρθω για γύρισμα! Θα φοράω ένα καπέλο και θα γυρνάω στα νησιά ψάχνοντας», είπε η παρουσιάστρια, όταν το πάνελ ασχολήθηκε με τον τρόπο αντιμετώπισης ενός εφήβου που ζητάει να πάει διακοπές χωρίς την οικογένειά του.

Μάλιστα, όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέρθηκε στη στιγμή που ο Άγγελος θα της ανακοινώσει ότι θα πάει διακοπές με τους φίλους ή την κοπέλα του, η Ελένη, ως γνήσια Ελληνίδα μάνα, δεν έκρυψε την αναστάτωσή της και ανέφερε: «σε παρακαλώ πολύ! Γιατί να έρθει ο δικός μου ο γιος και να πει να πάει διακοπές μόνος του; Να έρθει ο δικός σου! Έχετε τρελαθεί; Δεν έχει κ��είσει τα 14! Ούτε στα 16 να έρθει. Να έρθει ο δικός σου στα 16!».

Την.. λύση βρήκε η Κατερίνα Ζαρίφη, που πρότεινε στην Ελένη να αφήσει τον Άγγελο να πάει μόνος του διακοπές όταν «πατήσει» τα 35, κάνοντας τους πάντες να γελάνε!

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψή της για το Σαββατοκύριακο στα Άχλα

ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟ: Δείτε τον 14χρονο γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top