Aποκάλυψη:O Σταθοκωστόπουλος είναι ζευγάρι με την Λευκοθέα αλλά μιλά ακόμα με την Καινούργιου

Δείτε στο video όλα όσα μαρτύρησε η Φαίη Σκορδά για την σχέση των δυο πρώην

Aποκάλυψη:O Σταθοκωστόπουλος είναι ζευγάρι με την Λευκοθέα αλλά μιλά ακόμα με την Καινούργιου

​Το όνομα της νέας συντρόφου του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου αποκαλύπτει με δημοσίευμα της η «Real Life».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η εδώ και ένα μήνα αγαπημένη του επιχειρηματία μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου, δεν είναι άλλη από την personal trainer, Λευκοθέα Καβρουλάκη.

νεο ζευγαρι.jpg

ΜΕ ΤΙΣ… ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ Η ΣΧΕΣΗ:

Όπως διαβάζουμε στη «Real Life», η οικογένεια Καβρουλάκη δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης. Το ίδιο και η οικογένεια Σταθοκωστόπουλου. Μάλιστα οι δυο οικογένειες συνεργάζονται σε δυο bar-café στα νότια προάστια και έχουν χαρεί πολύ με αυτό το ειδύλλιο.

Πρόσφατα μάλιστα, Καβρουλάκη και Σταθοκωστόπουλος έδωσαν το «παρών» στο opening του «Estate» (όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς), ενώ στο διπλανό τραπέζι, απολάμβαναν την βραδιά οι γονείς των δυο ερωτευμένων.

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΛΙΑΓΚΑ-ΣΚΟΡΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ:

«Πήγα στο Εstate και καθόμασταν δίπλα με τον Σταθοκωστόπουλο και την κ��πέλα. Είναι κούκλα από κοντά και ήταν πολύ ωραίοι. Φαινόταν ότι είναι ζευγάρι, χωρίς να κάνουν αυτά τα χαλβαδιάσματα που δεν μου αρέσουν εμένα. Ήταν κύριοι, ζευγάρι ωραίο και πολύ ωραία κοπέλα. Μου άρεσε πολύ η εικόνα τους» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με την Φαίη Σκορδά να αποκαλύπτει πως παρά την νέα του σχέση με την Λευκοθέα, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχει ακόμα επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου:

7859_VASILIS_STATHOKOSTOPOYLOS_KATERINA_KENOYRGIOY_3052015.jpg
«Εγώ ξέρω ότι υπάρχει σχέση ακόμα. Δηλαδή μιλά ο Βασίλης με την Κατερίνα. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμβαίνει μεταξύ τους, αλλά ξέρω ότι έχουν συναντηθεί, ότι έχουν μιλήσει και ότι αυτός είναι πολύ large απέναντι της. Μιλάνε… δηλαδή ακόμα ασχολούνται με το τι έχει συμβεί. Μέχρι εκεί! Και είναι κύριος πολύ» είπε η παρουσιάστρια, με την Σάσα Σταμάτη να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ, υποστηρίζοντας πως έχει τις ίδιες πληροφορίες.

2902_KATERINA_KENOYRGIOY_VASILIS_STATHOKOSTOPOYLOS_2672015.jpg
«Μπράβο και στις δυο σας. Θα αισθάνεται ωραία η καινούργια κοπέλα με αυτά που λέτε» τους είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με την Σάσα Σταμάτη να καταλήγει λέγοντας:

0146_VASILIS_STATHOKOSTOPOYLOS_KATERINA_KENOYRGIOY_2352015.jpg
«Σε πληροφορώ περνά υπέροχα η Κατερίνα αλλά είναι μόνη της(…)Την κυνηγάνε να…να!»

5316_KATERINA_KENOYRGIOY_VASILIS_STATHOKOSTOPOYLOS_1392015.jpg
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top