Τα μπάτσελορ πάρτι της Ράνιας Τζίμα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!

Το Σάββατο ο γάμος, περίπου δύο μήνες πριν γίνουν γονείς

Τα μπάτσελορ πάρτι της Ράνιας Τζίμα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!

Την παράδοση που θέλει το γαμπρό να μην βλέπει τη νύφη μέχρι τη στιγμή του γάμου τήρησαν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα, που, αύριο, Σάββατο, παντρεύονται, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους!

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και η δημοσιογράφος έκαναν τα μπάτσελορ πάρτι τους το βράδυ της Πέμπτης, διασκεδάζοντας με στενούς φίλους, όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες που «ανέβηκαν» στα social media.

Η Ράνια Τζίμα μαζί με τις φίλες και κουμπάρες της Εύα Αντωνοπούλου, Αλεξία Τασούλη και Κατερίνα Χριστοφιλίδου παρακολούθησαν… στην τηλεόραση την ομιλία του Τρύφωνα Αλεξιάδη στη Βουλή, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους διαδικτυακούς φίλους της δημοσιογράφου.

rania22 (1).jpg

Την ίδια ώρα, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δημοσίευσε μια «πειραγμένη» φωτογραφία, με τον επικεφαλής της καμπάνιας του για τον δήμο της Αθήνας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Θόδωρο Μιχόπουλο, τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κορωνάκη και τον Γιάννη Αλμπάνη.

rania12.jpg

Η τηλεοπτική κόντρα που έγινε… love story

Όπως έχει γράψει το star.gr σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ με το προσκλητήριο του γάμου, το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου της Αθήνας σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Τον πολιτικό γάμο θα τελέσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ενώ μάρτυρες θα είναι από την πλευρά της Ράνιας η επί χρόνια αγαπημένη φίλη της και γνωστή δημοσιογράφος του ΣKAΪ Εύα Αντωνοπούλου και από την πλευρά του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ο στενός του φίλος, Πέτρος Μωραΐτης. Συνολικά, οι μάρτυρες θα είναι επτά: η Εύα Αντωνοπούλου, ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο Πέτρος Μωραΐτης, η Αλεξία Τασούλη, ο Δημήτρης Μιχαλέλης, η Κατερίνα Χριστοφιλίδου και ο Γιάννης Πετρίδης.

Οι νιόπαντροι θα δεξιωθούν συγγενείς και φίλους, στις 20:30 του Σαββάτου, στο Πάρκο Ελευθερίας.

270416221036_6423.jpg

Ο έρωτας του Γαβριήλ και της Ράνιας, που σε περίπου δύο μήνες θα γίνουν πρώτη φορά γονείς, ξεκίνησε από… μια τηλεοπτική κόντρα. Ήταν 2014 όταν ο πολιτικός ήταν καλεσμένος στην καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του Mega, στην οποία η δημοσιογράφος ήταν συμπαρουσιάστρια. Τότε, οι δυό τους είχαν ανταλλάξει «πυρά», τα οποία στη συνέχεια μετατράπηκαν σε «βέλη» του φτερωτού θεού έρωτα…

Ένας καφές στο Ζάππειο και μία βόλτα στο Φεστιβάλ Βιβλίου έφεραν κοντά τον Γαβριήλ και την Ράνια και έγιναν η αρχή ενός μεγάλου έρωτα. Αγία Ειρήνη και Πλατεία Καρύτση «στέγασαν» τις ρομαντικές τους βόλτες, ενώ η πρώτη φορά που τους απαθανάτισαν μαζί ήταν κατά τη διάρκεια ταξιδιού στο Βελιγράδι, τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top