ΒΙΝΤΕΟ: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον αποψινό τελικό της Eurovision

Η σειρά εμφάνισης και τα προγνωστικά

Η μεγάλη στιγμή της 61ης Eurovision έφτασε! Απόψε, αργά το βράδυ, θα ξέρουμε τον νικητή και τη χώρα που θα διοργανώσει το διαγωνισμό το 2017!

Όπως έχει γράψει το star.gr, το παζλ των φετινών «μονομάχων» ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη άλλων δέκα φιναλίστ το βράδυ της Πέμπτης. Στον τελικό, το Σάββατο, στις 22:00 (ώρα Ελλάδας), θα διαγωνιστούν οι 20 χώρες που προέκυψαν από τους ημιτελικούς και αυτές που περνάνε απευθείας στη μεγάλη βραδιά, δηλαδή οι λεγόμενοι «Big 5» (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο) και η διοργανώτρια χώρα (Σουηδία).

Το διαγωνιστικό κομμάτι του τελικού θα αρχίσει με το Βέλγιο και θα ολοκληρωθεί με ένα από τα φαβορί, την Αρμενία. Οι Minus One από την Κύπρο θα τραγουδήσουν 14οι κατά σειρά, μετά την Αυστραλία, η οποία έρχεται δεύτερη στα στοιχήματα για τη νίκη.

Μετά την παρουσίαση όλων των τραγουδιών θα αρχίσει ο γύρος των πρωτευουσών, με τον παρουσιαστή κάθε χώρας να ανακοινώνει τη βαθμολογία. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τη βαθμολογία της Ελλάδας θα ανακοινώσει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ενώ η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς θα είναι η εμφάνιση του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, θα ερμηνεύσει το καινούργιο του τραγούδι, «Can’t Stop The Feeling».

Λίγο μετά τις 01:30 τα ξημερώματα, θα γνωρίζουμε το νικητή της 61ης Eurovision, με τα προγνωστικά να δείχνουν ότι η Ρωσία παραμένει φαβορί (θυμίζουμε ότι την μουσική του τραγουδιού έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τη σκηνική παρουσία επιμελήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός), ενώ ακολουθούν οι Αυστραλία, Ουκρανία, Γαλλία και Αρμενία.

Αναλυτικά, η σειρά εμφάνισης στον τελικό:

1. Βέλγιο
2. Τσεχία
3. Ολλανδία
4. Αζερμπαϊτζάν
5. Ουγγαρία
6. Ιταλία
7. Ισραήλ
8. Βουλγαρία
9. Σουηδία
10. Γερμανία
11. Γαλλία
12. Πολωνία
13. Αυστραλία
14. Κύπρος
15. Σερβία
16. Λιθουανία
17. Κροατία
18. Ρωσία
19. Ισπανία
20. Λετονία
21. Ουκρανία
22. Μάλτα
23. Γεωργία
24. Αυστρία
25. Ηνωμένο Βασίλειο
26. Αρμενία

Δείτε στο βίντεο τις χώρες του τελικού σε ένα λεπτό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top