Πυρ και μανία με Τερλέγκα η Γερμανού: «Αν η κόρη του γινόταν *τανάρα δεν θα τον πείραζε δηλαδή»

«Είναι το παράδειγμα του πατέρα που δεν θα έπρεπε να μεγαλώνει εκείνος τα παιδιά» (VIDEO)

Πυρ και μανία με Τερλέγκα η Γερμανού: «Αν η κόρη του γινόταν *τανάρα δεν θα τον πείραζε δηλαδή»

​Έξαλλη έγινε η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Τερλέγκας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων, ο λαϊκός τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε αν ο γιος του ήταν ομοφυλόφιλος, απάντησε:

«Τι να σου πω τώρα ρε Γρηγόρη… με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Να στην πω φόρα παρτίδα; Δεν γουστάρω να τον παίρνει ο γιος μου! Να ήτανε κορίτσι να σου πω εντάξει βγάλε τα μάτια σου. Κορίτσι είναι… φυσιολογικότητα. Ο θεός μας έπλασε για άντρες. Δεν το αντέχω ρε Γρηγόρη συγχώρα με!»

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΤΟ «NAMASTE»:

Τα παραπάνω λεγόμενα αναπαρήγαγε η παρουσιάστρια μέσω της εκπομπής της, φανερά εκνευρισμένη:

«Aχ… δεν είμαι καλά! Έχω σηκωθεί από το σκαμπό δεν μπορώ να καθίσω. Και μόνο η φράση που είπε “αν είναι κορίτσι να πάει να βγάλει με όποιον να’ ναι τα μάτια της” δηλαδή σαν να μας λέει και ήθελε να γίνει *έκωλο, δεν θα με πείραζε. Αν δηλαδή είχε κόρη και του γινόταν *τανάρα, δεν θα τον πείραζε καθόλου. Αυτό που τον καίει είναι ο γιος του να είναι ομοφυλόφιλος. Αλλά το να έχει κόρη που θα την κοροϊδεύει η παρέα της και δεν θα έχει τον σεβασμό των συντρόφων της, αυτό δεν τον πειράζει. Νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις μας δείχνουν ότι ο Μεσαίωνας είναι μια πάρα πολύ ωραία εποχή. Είμαστε βαθύτατα χωμένοι μέσα του. δεν είμαστε στο 2016. Στο 1380 είμαστε! Eιλικρινά τέτοιον σκοταδισμό στο μυαλό ενός ανθρώπου δεν τον περίμενα».

Για να καταλήξει λέγοντας ότι:

«Αλλά αυτό που είπε ότι δεν με πειράζει η κόρη μου να έχει μια σεξουαλική αμετροέπεια αρκεί ο γιος μου να μην μου γίνει αδερφή, αυτό για μένα είναι το παράδειγμα του πατέρα του που δεν θα έπρεπε να μεγαλώνει εκείνος τα παιδιά. Ας αφήσει το μεγάλωμα στη μάνα που ελπίζω να έχει άλλες απόψεις».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top