ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Καινούργιου για τον Γιώργο Σαμαρά: «Δεν είχα περάσει καλά εκείνη την περίοδο»!

Πώς δικαιολόγησε το πρόσφατο «καρφί» για τον πρώην της

ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Καινούργιου για τον Γιώργο Σαμαρά: «Δεν είχα περάσει καλά εκείνη την περίοδο»!

Στο… χιούμορ απέδωσε η Κατερίνα Καινούργιου το πρόσφατο «καρφί» για τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Σαμαρά, τονίζοντας, βέβαια, πως δεν είχε περάσει καλά όταν είχαν σχέση, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, προ ημερών η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή «Βράδυ», όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος την έβαλε να επιλέξει μεταξύ ανδρών που της έδειχνε. Ένα από τα δίδυμα ήταν ο Γιώργος Σαμαράς -για τον οποίο οι φήμες λένε ότι απάτησε την Κατερίνα και για το λόγο αυτό χώρισαν- και ο Κ��νσταντίνος Αργυρός, με την γοητευτική ξανθιά να επιλέγει τον τραγουδιστή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν είναι μόνο η εικόνα, αλλά και το πακέτο ενός ανθρώπου. Οπότε, εννοείται πως κρατάω τον Αργυρό».

«Χιουμοριστικά το είπα! Τι να έλεγα; Περσινά ξινά σταφύλια; Προπέρσινα;», είπε σε δημοσιογράφους, το βράδυ της Τετάρτης, η παρουσιάστρια και συνέχισε: «το είπα εντελώς αυθόρμητα εκείνη τη στιγμή! Δεν σκέφτηκα τίποτε άλλο για τον Σαμαρά. Δεν το είπα τόσο αρνητικά! Το ότι δεν είχα περάσει καλά εκείνη την περίοδο το είχα ξαναπεί. Πρέπει όλα να είναι τέλεια;».

Τέλος, μιλώντας για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Κατερίνα αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, λέγοντας απλά πως είναι μια χαρά, ενώ απέφυγε να σχολιάσει και τις φωτογραφίες του επιχειρηματία με τη φερόμενη ως νέα σύντροφό του.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top