Ελένη Μενεγάκη-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Συναντήθηκαν ξανά μετά από καιρό! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τυχαίο reunion για μανικιούρ-πεντικιούρ στη Νέα Ερυθραία

Μπορεί εδώ και περίπου δυο χρόνια να γνωρίζαμε πως η φιλία της Ελένης Μενεγάκη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μας… «χαιρέτησε», αλλά καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια.


Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ του περιοδικού «You Weekly», οι δυο παρουσιάστριες συναντήθηκαν τυχαία στις 5 Μαϊου, σε μαγαζί της Νέας Ερυθραίας για μανικιούρ-πεντικιούρ.


Αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρουν πως αυτό το τετ-α-τετ τις έκανε να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη, καθώς κατά την διάρκεια του καλλωπισμού είπαν πολλά, και ήρθαν ξανά «κοντά».

Τώρα το αν θα τις δούμε ξανά να είναι… «αυτοκόλλητες» πηγαίνοντας μαζί για pilates και για διακοπές είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον, αν και όπως αναφέρει το περιοδικό επικαλούμενο τους καλά γνωρίζοντες, «η Ελένη δεν κρατάει κακία. Το ίδιο και η Κωνσταστίνα, και η παλιά τους κόντρα ανήκει στο μακρινό παρελθόν…».

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥΣ:

Πριν από περίπου δυο χρόνια, όταν οι φήμες ήθελαν την Μενεγάκη να φεύγει από τον Alpha, η Ελένη είχε βγει στην εκπομπή εκτοξεύοντας τα βέλη της, και λέγοντας:

«Ρε παιδιά πείτε μου κάτι. Σ΄αυτόν τον θρόνο θα κάτσει ποτέ έτσι όπως πρέπει μια κυρία;(..) Να κάτσω ρε παιδιά, να κάτσω. Το θέμα δεν είναι να κάτσω εγώ, το θέμα είναι να βάλουμε κάποια άλλη κυρία να καθίσει εδώ. Ααααχ! Μια που τον φέραμε και μια που θα τον ξαναμαζέψουμε μου φαίνεται. Τι να κάνω, ήταν ταμένος ο θρόνος. Δεν πειράζει! Τι να κάνουμε» είχε πει τότε χαρακτηριστικά.

(Φώτο αρχείου)


Από την άλλη μεριά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε παλαιότερες δηλ��σεις της στον Μάρκο Σεφερλή, είχε δηλώσει για την φιλία της με την Ελένη:

(Φώτο αρχείου)


«Για πολλούς ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μου είμαι ευγνώμων που υπήρξαν εκείνη την χρονική στιγμή και μου έμαθαν πολλά πράγματα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω, δεν γίνεται να αλλάξει αυτό το πράγμα, έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές μαζί της και μακάρι να μου δοθεί ο χρόνος να ξαναζήσω. Με την Ελένη είμαστε σε διαφορετικά μήκη κύματος, δεν γίνεται να συνυπάρξουμε. Εγώ αυτή την στιγμή είμαι στα γκάζια και εκείνη σε άλλο κομμάτι».

(Φώτο αρχείου)


Να αναφέρουμε, πως η τελευταία φορά που τις είχαμε δει μαζί ήταν κατά την διάρκεια των διακοπών τους στη Μύκονο και μετά… σιωπή, αφού ράγισε το γυαλί.