Καπουτζίδης λίγο πριν τον αποψινό ημιτελικό της Eurovision:Η Ελλάδα είναι μεγάλο ερωτηματικό

«Θα περάσετε ωραία! Θα μιλάμε πολλή ώρα την επόμενη μέρα για το ρούχο της Κροατίας»

Καπουτζίδης λίγο πριν τον αποψινό ημιτελικό της Eurovision:Η Ελλάδα είναι μεγάλο ερωτηματικό

​Στην εκπομπή «ΦΜ Live» μέσω Skype βγήκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, λίγες μόλις ώρες πριν τον αποψινό ημιτελικό της Eurovision στην Στοκχόλμη, όπου οι «Argo» θα διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό.

Ο σχολιαστής του διαγωνισμού περιέγραψε τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις του από την διοργάνωση, λέγοντας ότι:

«Θα είναι μια πολύ όμορφη βραδιά. Τεχνολογικά θα δείτε πολύ καινούργια πράγματα. Θα γίνει του ολογράμματος φέτος. Θα έχει πολλά ολογράμματα. Θα περάσετε ωραία, θα δείτε ωραίες εμφανίσεις, θα δείτε ρούχα που θα τα σχολιάσετε. Θα μιλάμε για πολλή ώρα αύριο για το ρούχο της Κροατίας. Έχουμε να δούμε πολλά».

Παράλληλα, έκανε και τις προβλέψεις του, υποστηρίζοντας ότι «το τραγούδι της Αρμενίας αναμένεται να πάει πάρα πολύ ψηλά. Τολμώ να πω ότι η Αρμενία και η Ρωσία είναι τα δυο μεγάλα φαβορί που θα βγουν από αυτό τον ημιτελικό».

kap2.jpg

Τι θα γίνει όμως με την Ελλάδα;

«Η Ελλάδα είναι το τεράστιο ερωτηματικό της αποψινής βραδιάς. Δεν έχω μπει στο press room για να δω τα στοιχήματα. Μιλάω για τις συζητήσεις που κάναμε με τους άλλους σχολιαστές, όπου μεταξύ μας είμαστε ειλικρινείς, λέμε ξεκάθαρα την γνώμη μας και κάνουμε τα προγνωστικά μας».

Resizer (1).jpg

Πώς πήγαν οι πρόβες των «Argo»:

«Η (βραδινή) πρόβα μας είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι πήγε πολύ καλά και ήταν με διαφορά η καλύτερη που έχουν κάνει τα παιδιά. Το κατάλαβαν οι ίδιοι, το καταλάβαμε κι εμείς και στο κοινό. Είχαμε κάποια προβλήματα στην πρόβα του μεσημεριού (την οποία δεν είδε η κριτική επιτροπή), ένα θέμα συγχρονισμού, το οποίο τα παιδιά το ξεπέρασαν πλήρως και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην βραδινή πρόβα».

kap3.jpg
Τέλος, έκανε και την εκτίμηση του για το σκάνδα��ο με την κριτική επιτροπή της Ρωσίας, η οποία μπερδεύτηκε και ένα από τα μέλη της αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά τις πρόβες και όσα γίνονταν στο χώρο που βρίσκονταν. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, η κριτής αποκαλύπτει την τηλεοπτική μετάδοση της συμμετοχής της Ολλανδίας και της Αρμενίας μέσα από το κλειστό δορυφορικό κύκλωμα, κάτι το οποίο απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς της EBU. Ύστερα, φανερώνει μέρος της βαθμολογίας της, όπου δείχνει την προτίμηση της στο «Slow Down» και στους «Argo» που προηγήθηκαν, κάτι το οποίο επίσης δεν επιτρέπεται από τους υπευθύνους της Eurovision:

«Θα συνεδριάσουν και αναμένονται αποφάσεις. Μπορεί να ακυρωθεί η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής της Ρωσίας ή μπορεί να μην συμβεί και απολύτως τίποτα. Μπορεί να γίνει μια σύσταση» εξήγησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΕΙΤΕ τα τελευταία προγνωστικά πριν ανέβει η Ελλάδα στη σκηνή της Eurovision

Μόνο στο Star: Τι λένε οι Argo λίγες ώρες πριν τον Α’ ημιτελικό

ΦΩΤΟ: Τραγουδιστής της Eurovision ποζάρει ΓΥΜΝΟΣ πριν τον ημιτελικό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top