Γέννησε πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» - Έσπασαν τα νερά τη στιγμή που έβλεπε τη σειρά!

Στο μαιευτήριο μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της

Γέννησε πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» - Έσπασαν τα νερά τη στιγμή που έβλεπε τη σειρά!

​Τη στιγμή που… έβλεπε το «Μπρούσκο» έσπασαν τα νερά μίας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, που έγινε πρώτη φορά μαμά, έχοντας στο πλευρό της τον Ανδρέα Γεωργίου και συμπρωταγωνιστές της!

Όπως έχει γράψει το star.gr, την πρώτη επίσκεψη του πελαργού δέχθηκε, σε ηλικία 38 ετών, η Πανίτσα Χατζηαράπη, που αποφάσισε να γίνει μανούλα με δότη σπέρματος.

γεοργιου1.jpg

«Βλέπαμε Μπρούσκο και ‘σπάσαν τα νερά! Γεννάμε», έγραψε το βράδυ της Δευτέρας στα social media ο Ανδρέας Γεωργίου, «ανεβάζοντας» selfie με την Κύπρια ηθοποιό στο κρεβάτι του μαιευτηρίου! Ανάλογες φωτογραφίες δημοσίευσαν κι άλλοι ηθοποιοί της σειράς, που έσπευσαν στο πλευρό της συναδέλφου τους.

panitsa2.jpg

Η Πανίτσα -που στη σειρά υποδήθηκε τη νταντά του μωρού της Δάφνης, αλλά σταμάτησε λόγω της εγκυμοσύνης- έγινε μανούλα στις 08:14 το πρωί της Τρίτης, φέροντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο μπέμπης θα πάρει το όνομα Θεόδωρος, ενώ νονός του θα είναι ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος ήταν «παρών» και κατά τη διάρκεια του τοκετού!

γεοργιου2.jpg

Σε συνέντευξή της, για την οποία είχε γράψει το star.gr, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως έκανε εξωσωματική, με δότη από τράπεζα σπέρματος στην Αθήνα, προσθέτοντας ότι πήρε την απόφαση αυτή καθώς τα ηλικιακά της περιθώρια στενεύουν.

panitsa3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top