ΑΠΟΨΕ η «μάχη» της Ελλάδας στην Eurovision - ΔΕΙΤΕ τους αντιπάλους και τα προγνωστικά!

Στις 22:00 ο α’ ημιτελικός

Έχοντας να «παλέψει» με άλλες 17 χώρες, μεταξύ των οποίων κάποια από τα φετινά φαβορί, αλλά και τα με δυσοίωνα προγνωστικά, ρίχνεται απόψε η Ελλάδα στη «μάχη» της Eurovision!

Τα φώτα στο «Globe Arena» θα ανάψουν στις 22:00 και η βραδιά θα αρχίσει με τον περσινό νικητή και φετινό παρουσιαστή, Μονς Σελμερλόβ, να ερμηνεύει το «Heroes», που έδωσε την πρωτιά στη Σουηδία, συνοδεία 44 παιδιών.

_AP69413.jpg

Στη συνέχεια, ο Μονς και η συμπαρουσιάστριά του, Πέτρα Μέντε, θα δώσουν το σύνθημα για να αρχίσει το διαγωνιστικό κομμάτι, με τους Argo και το «Utopian Land» να ανεβαίνουν στη σκηνή δεύτεροι κατά σειρά, αλλά και την Κύπρο, με τους Minus One και το «Alter Ego», να εμφανίζεται ενδέκατη.

Οι χώρες που διαγωνίζονται για ένα από τα δέκα «εισιτήρια» για το τελικό είναι:

1. Φιλανδία

1.jpg

2. Ελλάδα

2.jpg

3. Μολδαβία

3.jpg

4. Ουγγαρία

4.jpg

5. Κροατία

5.jpg

6. Ολλανδία

6.jpg

7. Αρμενία

7.jpg

8. Άγιος Μαρίνος

8.jpg

9. Ρωσία

9.jpg

10. Τσεχία

10.jpg

11. Κύπρος

11.jpg

12. Αυστρία

12.jpg

13. Εσθονία

13.jpg

14. Αζερμπαϊτζάν

14.jpg

15. Μαυροβούνιο

15.jpg

16. Ισλανδία

16.jpg

17. Βοσνία Ερζεγοβίνη

17.jpg

18. Μάλτα

18.jpg

Αφού παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια, θα αρχίσει η ψηφοφορία του κοινού και η ανακοίνωση του αποτελέσματος (ανακοινώνονται οι χώρες που προκρίνονται, με τυχαία σειρά - η βαθμολογία θα αποκαλυφθεί μετά τον τελικό) περίπου τα μεσάνυχτα.

Οι Argo δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν, αν και τα προγνωστικά εξακολουθούν να είναι «μαύρα» και να θέλουν την Ελλάδα να μην προκρίνεται στον τελικό, ενώ, όπως σας έχουμε ενημερώσει, το βράδυ της Δευτέρας έγινε η πρόβα τζενεράλε, στην οποία ψήφισαν οι κριτικές επιτροπές, από τις οποίες προκύπτει το 50% του αποτελέσματος.

Αν τα προγνωστικά επιβεβαιωθούν, αυτή θα είναι η πρώτη φορά εδώ και 12 χρόνια, οπότε και καθιερώθηκε το σύστημα των ημιτελικών, που η χώρα μας θα απουσιάσει από την μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού…

Σημειώνουμε πως άλλοι δέκα φιναλίστ θα προκύψουν από τον β’ ημιτελικό, το βράδυ της Πέμπτης, ενώ απευθείας στον τελικό προκρίνονται οι λεγόμενοι «Big 5» (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο) και η διοργανώτρια χώρα (Σουηδία).

Δείτε στο βίντεο τα 18 διαγωνιζόμενα τραγούδια!

��ΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To star.gr στη Στοκχόλμη λίγο πριν την Eurovision – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τα όσα γίνονται!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top