Σήμερα στο «Blind Taste»: Η Έλενα γνωρίζει τους αντιπάλους της

Συντονιστείτε στις 16:30 στο Star

Σήμερα στο «Blind Taste»: Η Έλενα γνωρίζει τους αντιπάλους της

​H 40χρονη Έλενα Λοϊσίου, είναι η νικήτρια και της 27ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» αλλά και των 1000 ευρώ!

Η Έλενα είναι μητέρα 2 αγοριών και είναι συγγραφέας. Ζει μέσα στη φύση στα προάστεια της Αθήνας και είναι άνθρωπος γεμάτη καλλιτεχνικές ευαισθησίες. Κατάφερε να κερδίσει τις δύο προηγούμενες εβδομάδες στο παιχνίδι, θα καταφέρει να βγει νικήτρια για 3η συνεχόμενη φορά;

Έλενα.jpg
Σήμερα η Έλενα, θα γνωρίσει τους νέους παίκτες.

Οι νέοι παίκτες:

Γιάννης.jpg

O Γιάννης Καρράς, 35 ετών, έχει καταγωγή από τη Σκόπελο, είναι επαγγελματίας μάγειρας και δουλεύει σε εστιατόριο στη Σαντορίνη. Ζει σε σπίτι με κήπο και μπαξέ και του αρέσει να καλλιεργεί τα δικά του λαχανικά.

μπάμπης.jpg

O Μπάμπης Τσαμαδιάς, 39 ετών, είναι ένας πληθωρικός μάγειρας και διατηρεί εστιατόριο στην Αμοργό. Ασχολείται με ψαροντούφεκο και μαγειρεύει πολύ καλά ψάρια και θαλασσινά. Έρχεται αποφασισμένος να μείνει στο παιχνίδι μέχρι το καλοκαίρι!

κοπέλα.jpg

H Ανδριάνα Μουχτή, 29 ετών, είναι γυμνάστρια και personal trainer και φροντίζει πολύ το σώμα της μέσα από τη γυμναστική και το χορό. Μαγειρεύει υγιεινά και προσέχει πολύ τη διατροφή της. Θα τα βγάλει πέρα με τους συμπαίκτες της;

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.
BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση). Γνωρίστε τους παίκτες της 28ης εβδομάδας του Blind Taste:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top