Σήμερα η κρίσιμη πρόβα στην Eurovision – Τι λένε τα προγνωστικά για την Ελλάδα!

Αντίστροφη μέτρηση για τον ημιτελικό

Περίπου ένα 24ωρο μας χωρίζει από τον α’ ημιτελικό της Eurovision, όπου θα κριθεί αν η Ελλάδα θα περάσει στον τελικό και σήμερα το απόγευμα θα γίνει στο «Globe Arena» η πρόβα τζενεράλε. Στο μεταξύ, τα προγνωστικά δεν είναι και τόσο ευοίωνα για τους Argo, οι οποίοι δηλώνουν αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουν!

Η πρόβα τζενεράλε στο στάδιο της Στοκχόλμης έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 (ώρα Ελλάδας) και όλοι οι συμμετέχοντες θα εμφανιστούν όπως ακριβώς θα κάνουν τη βραδιά του ημιτελικού. Νωρίτερα σήμερα θα γίνει και η επίσημη υποδοχή των αποστολών όλων των χωρών, στο δημαρχείο της πόλης.

TH0000145_1.jpg

Τα φώτα του ημιτελικού θα ανάψουν στις 22:00 (ώρα Ελλάδας) την Τρίτη και οι Argo με το «Utopian Land» θα βγουν στη σκηνή δεύτεροι κατά σειρά, διεκδικώντας ένα από τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

TH0000145_7.jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι κοπέλες του συγκροτήματος θα φοράνε λευκές αέρινες φόρμες και οι άνδρες άσπρα και καφέ φαρδιά παντελόνια τύπου σαλβάρι, ενώ επί σκηνής θα βρίσκονται ποντιακή λύρα και τύμπανο, θα δούμε ποντιακό χορό και στο φινάλε ο χορευτής θα μείνει ημίγυμνος.

TH0000145_14.jpg

Αν και στις πρόβες η ελληνική συμμετοχή έχει αποσπάσει θετικά σχόλια, τα προγνωστικά εξακολουθούν να μην είναι υπέρ μας! Συγκεκριμένα, τα γραφεία στοιχημάτων λένε πως η Ελλάδα δεν θα προκριθεί στον τελικό, ενώ, αν περάσει στη μεγάλη βραδιά, θα τερματίσει 36η σε σύνολο 42 χωρών!

Οι Argo, πάντως, δηλώνουν αισιόδοξοι και υπόσχονται να ανατρέψουν τα προγνωστικά με την εμφάνισή τους!

Δείτε στο βίντεο τη δεύτερη πρόβα των Argo στη σκηνή της Eurovision

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top