Madwalk 2016: To στιγμιότυπο που κόπηκε και δεν έπαιξε ποτέ στο μαγνητοσκοπημένο επεισόδιo

Δείτε το βίντεο

Madwalk 2016: To στιγμιότυπο που κόπηκε και δεν έπαιξε ποτέ στο μαγνητοσκοπημένο επεισόδιo

Θυμάστε που σας είχαμε γράψει από το star.gr ότι η Δέσποινα Βανδή έφαγε τούμπα στην έναρξη του φετινού Madwalk; Φορώντας μια πριγκιπική τουαλέτα που έκλεψε τις εντυπώσεις, η τραγουδίστρια, η οποία ήταν και η οικοδέσποινα της λαμπερής βραδιάς, σκόνταψε και έπεσε πάνω στη σκηνή.

190416093941_1967.jpg
Βέβαια, με τη βοήθεια των συνεργατών της σηκώθηκε γρήγορα και χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της καλωσόρισε τον κόσμο στο λαμπερό show που «πάντρεψε» τη μουσική με τη μόδα.

Αυτό βέβαια το στιγμιότυπο «κόπηκε» στο μοντάζ και δεν έπαιξε ποτέ στο μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τον Alpha, παρόλο που το εν λόγω βίντεο με την άτυχη στιγμή της Δέσποινας έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Υπενθυμίζεται, ότι στη συνέχεια της βραδιάς η τραγουδίστρια αστειεύτηκε για την τούμπα της και έκατσε στα πόδια του καλού της φίλου, Ηλία Ψινάκη, για να την «ξεματιάσει»!

190416093942_2871.jpg
«Η τούμπα ήταν αληθινή ή για την τηλεθέαση;» τη ρώτησε ο Δήμαρχος Μαραθώνα με την τραγουδίστρια να απαντα: «Είπα να μην κάνει μόνο ο Ρέμος ότι και καλά του βγαίνει το μάτι, για να μας παίξουν και εμάς την άλλη μέρα!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Έξι φορέματα άλλαξε στο Madwalk η Δέσποινα Βανδή-Όλες οι λεπτομέρειες

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top