Η Αποστολία Ζώη αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από το «Your Face Sounds Familiar»

Όσα εξομολογείται για την απώλεια της μητέρας της

Η Αποστολία Ζώη αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από το «Your Face Sounds Familiar»

​Το λόγο για τον οποίο ακύρωσε τη συμμετοχή της στο «Your Face Sounds Familiar» αποκαλύπτει η Αποστολία Ζώη, ενώ μιλά για την απώλεια της μητέρας της που την «σημάδεψε»!

Αν και το όνομα της τραγουδίστριας είχε ανακοινωθεί, τελικά, δεν την είδαμε ποτέ στον προηγούμενο κύκλο του σόου μιμήσεων, ενώ παίρνει μέρος στον τρέχοντα.

«Την ημέρα που έμαθα ότι η μαμά μου ήταν άρρωστη, είχα απαντήσει θετικά στην πρόταση του προηγούμενου κύκλου του “Your Face Sounds Familiar”. Την ίδια στιγμή πήρα τηλέφωνο τους υπεύθυνους της παραγωγής και ακύρωσα τη συμμετοχή μου επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Δεν τους είπα ποτέ τι ακριβώς συνέβαινε. Ήθελα απλώς να είμαι μαζί της», λέει, στο περιοδικό «Εγώ Weekly», η τραγουδίστρια.

Η Αποστολία παραδέχεται πως η απώλεια της στοίχησε, αλλά και την καθόρισε: «ήταν το κερασάκι στην τούρτα της προσωπικής μου αναζήτησης για τον τρόπο με τον οποίο έβλεπα τη ζωή μου. Αντιλήφθηκα τη σπουδαιότητα της ύπαρξης. Με βοήθησε να διακρίνω ποια είναι τα απλά και ποια τα σύνθετα προβλήματα. Έπαψα να αναλώνομαι σε ανούσια πράγματα».

«Καθημερινά, θεωρώ ότι η μητέρα μου είναι μαζί μου. Είναι ο φύλακας άγγελος μου. Τη βλέπω τακτικά στον ύπνο μου. Ανά δύο εβδομάδες έχω ένα σημάδι της. Πιστεύω ότι με προσέχει από εκεί που βρίσκεται. Ένα κομμάτι της είναι μαζί μου, γιατί είμαι ίδια με τη μητέρα μου. Στον καθρέφτη μου βλέπω πολλά πράγματα από εκείνη», συνεχίζει η τραγουδίστρια και εξομολογείται πως το κομμάτι που ερμηνεύει για την μητέρα της είναι το «Θεός Αν Είναι», το οποίο κάθε φορά που το λέει νιώθει ότι ενώνεται μαζί της!

Όσο για το λόγο για τον οποίο αποδέχθηκε την πρόταση να είναι στον τρέχοντα κύκλο του σόου μιμήσεων;
«Αισθάνομαι ότι δοκιμάζομαι σε κάτι εντελώς καινούργιο, το οποίο, ναι μεν έχει σχέση με την μουσική που υπηρετώ, όμως, την προσεγγίζει με τελείως διαφορετικό τρόπο», απαντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΝΤΡΙΓΚΑ! Αποστολία Ζώη: «Η Άντζελα Δημητρίου με ταλαιπώρησε. Αχ Παναγία ��ου»!

Η Δάφνη Μπόκοτα μπαίνει στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top