Ξέσπασμα Λιάγκα για τον 5χρονο που τον κατασπάραξαν τα σκυλιά στην Κοζάνη

«Τα κωλόσκυλα! Αν ήμουν γονιός δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα» (VIDEO)

Ξέσπασμα Λιάγκα για τον 5χρονο που τον κατασπάραξαν τα σκυλιά στην Κοζάνη

Σοκαρισμένος και εξοργισμένος είναι ο Γιώργος Λιάγκας από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα ανήμερα του Πάσχα στην Κοζάνη, όταν δυο αρσενικά Ροτβάιλερ ενός 72χρονου πρώην στρατιωτικού, κατασπάραξαν 5χρονο αγοράκι (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ).

(To ένα από τα δυο σκυλιά-Φώτο από kozanimedia)

040516080838_8930.jpg
Με αφορμή το θέμα αυτό, ο παρουσιαστής είπε σήμερα στο «Πρωινό», πως «με έχει σκιάξει. Μου χάλασε τις γιορτές με τα κωλόσκυλα που έφαγαν το παιδάκι» με την Φαίη Σκορδά να επισημαίνει πως:

«Δεν φταίνε τα ζώα, οι άνθρωποι φταίνε».

«Δεν φταίνε τα ζώα προφανώς, αλλά μου κάνει εντύπωση που κρατάνε τους άλλους (τους γονείς της 3,5 ετών Μαρίας) και αυτόν εδώ (τον ιδιοκτήτη των σκυλιών) τον έχουν ελεύθερο! Δεν είμαι εισαγγελέας, ούτε νομικός αλλά σαν απλός άνθρωπος και χωρίς να ξέρω διατυπώνω μια άποψη!» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, λέγοντας πως:

«Είναι γείτονες! Σκέψου τα σκυλιά του γείτονα να έχουν φάει το παιδί σου. Εγώ αν ήμουν γονιός… τώρα δεν παρασύρω κανέναν στη χειροδικία, να μην το πω να το φιλτράρω στο μυαλό μου, αλλά δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα!(…) Δεν το έκανε με δόλο (ο 72χρονος) αλλά όταν έχεις 8 δολοφόνους και δεν τους φυλάς καλύτερα, υπάρχει ένα θέμα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκτροφέας ροτβάιλερ: ΔΕΝ πρέπει να θανατωθούν τα σκυλιά-Φταίει το αφεντικό τους

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top