Δούκισσα Νομικού: Ανέμελες στιγμές με τον σύντροφό της στο νησί του έρωτά τους- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία του Άγιου Σώστη

Mετά τη συνάντησή της με τον Γιάννη Λάτσιο στην Ψαρρού, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Δούκισσα Νομικού να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στον Άγιο Σώστη παρέα με τον σύντροφό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

image (1).jpg
Το ζευγάρι έμεινε για τρεις ώρες στην παραλία, με την παρουσιάστρια, η οποία φορούσε ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό, να τρελαίνει τους παπαράτσι –και όχι μόνο- με τη σιλουέτα της.

591_ec0a8cd3-b97e-4d94-87a4-69e403dccacc.jpg
Όσο για το πώς διατηρεί αυ��ό το καλλίγραμμο κορμί; Με κολύμβηση και τζόκινγκ, ενώ από τη διατροφή της δεν παραλείπει τα υγιεινά σνακ.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, οι οποίοι γνωρίστηκαν στη Μύκονο το 2014, επέστρεψαν στο νησί των Ανέμων για τις πασχαλινές του διακοπές, καθώς η οικογένεια του Δημήτρη Θεοδωρίδη διατηρεί εξοχική κατοικία στον Άγιο Στέφανο.

1.jpg
«Μέχρι πριν από μερικά χρόνια δεν περίμενα ότι θα έκανα ποτέ Πάσχα στη Μύκονο. Αυτό το νησί το έχω αγαπήσει πια. Και πώς να μην το αγαπήσω, όταντο πρώτο πράγμα που αντικρίζω με το που έρχομαι είναι το μαγικό ηλιοβασίλεμα» έγραψε στο blog της η Δούκισσα Νομικού τη Μ. Τετάρτη, ενώ την επομένη συμπλήρωσε πως έκανε την πρώτη της απόπειρα να βάψει μόνη της πασχαλινά αυγά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top