Ο Λιάγκας… τα προσόντα των ψηλών και η απάντηση της Σκορδά που τους άφησε όλους ΚΑΓΚΕΛΟ

Ο κακός χαμός στο «Πρωινό»

Ο Λιάγκας… τα προσόντα των ψηλών και η απάντηση της Σκορδά που τους άφησε όλους ΚΑΓΚΕΛΟ

​Είναι γνωστή η ατάκα για τα προσόντα των ψηλών και των κοντών… Ωστόσο, η παρέα του «Πρωινού» την πήγε σε άλλο επίπεδο… με τον Γιώργο Λιάγκα να υποστηρίζει το αντίθετο από αυτό που λέει ο λαός, μιας και ο ίδιος είναι… ψηλός!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σάσα Σταμάτη μίλησε για τα πλούσια προσόντα των κοντών. Ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να καταρρίψει τον… «μύθο» λέγοντας: «Το συγκεκριμένο είναι θέμα ανατομίας. Ο ψηλός άνθρωπος... Το λένε γιατροί αυτό το πράγμα. Είναι μυς!».

Βέβαια, από το βάθος ακούστηκε η Ελεάννα Τριφύδου να φωνάζει: «Οι αυτόπτες μάρτυρες λένε άλλα» με τον Γιώργο να της απαντάει: «Επειδή εσύ έτυχες με έναν ψηλό που ήταν... έλα τώρα! Ανάλογα με το μήκος τους σώματος πηγαίνει το μήκος όλων των πραγμάτων».

«Γιατί ρε Γιώργο, συγγνώμη...» έφερε αντίλογο η Φαίη Σκορδά με τον παρουσιαστή να μένει κάγκελο. «Τι συ��γνώμη; Κάτσε ρε Φαίη, για πες… Τι έχεις να πεις τώρα;» την ρώτησε ο παρουσιαστής.

«Κόλλησα στη λέξη «μυς». Συγγνώμη δηλαδή ένας ψηλός άνθρωπος πρέπει να έχει μεγάλη μύτη, μεγάλα αυτιά ή μεγάλα χέρια; Συγγνώμη, το στήθος της γυναίκας δεν είναι μυς; Άρα μια πολύ ψηλή γυναίκα θα πρέπει να έχει και μεγάλο στήθος με αυτή τη λογική;» ρώτησε η παρουσιάστρια με το πάνελ να σχολιάζει: «Του την έφερες»!

Τότε ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Παλιά στα περιοδικά το ΚΛΙΚ ας πούμε έκαναν αφιέρωμα και έλεγαν «Οι ...προσοντούχοι», το έλεγαν αλλιώς τότε».

«Με είχαν βάλει και εμένα μέσα» έσπευσε να απαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας προκαλώντας τις επευφημίες των συνεργατών του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top