Πρήστηκε από τις κορτιζόνες η Κορομηλά: «Δεν ήθελα κανέναν - Ντρεπόμουν να με βλέπουν»

Τι εξομολογήθηκε η ίδια για το πρόβλημα υγείας της

Πρήστηκε από τις κορτιζόνες η Κορομηλά: «Δεν ήθελα κανέναν - Ντρεπόμουν να με βλέπουν»

Τις δύσκολες στιγμές που βίωσε λόγω ενός προβλήματος υγείας περιέγραψε η Ρούλα Κορομηλά, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως είχε πρηστεί από τις κορτιζόνες και δεν ήθελε να βλέπει κανέναν, ούτε και να την βλέπουν.

«Αν δεν ήμουν θετικός άνθρωπος, δεν θα μπορούσα και να το ξεπεράσω.. Βίωσα μια κατάσταση η οποία ήταν δύσκολη, δυσάρεστη. Πίστεψα κάποια στιγμή ότι μπορεί να μην επανέλθω, να μην μπορώ να περπατήσω, να μην μπορώ να χαμογελάσω, να μην μπορώ να μοιράζομαι ωραίες στιγμές με τους ανθρώπους γύρω μας... Βίωσα κατάθλιψη, είπα "εδώ τελειώνει όλο αυτό"», είπε, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», η παρουσιάστρια.

Όπως είπε, αποφάσισε να παλέψει, φτιάχνοντας εικόνες στο μυαλό της για τα πράγματα που θα έκανε στο μέλλον.

«Είχα μάθει να διασκεδάζω το�� κόσμο και να του δίνω χαρά και δεν θέλω να μεταφέρω στους ανθρώπους το πρόβλημά μου. Είχα απομονωθεί τον πρώτο καιρό, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν πλην της οικογένειάς μου και δύο φίλων. Υπήρχαν φίλοι μου από τη showbiz που έρχονταν στο σπίτι, δεν ήθελα όμως να με βλέπουν», συνέχισε η ίδια και κατέληξε: «από τις κορτιζόνες είχα πρηστεί και ήμουν εντελώς αγνώριστη. Ήμουν τεράστια, δεν φαινόταν τίποτα, παρά μόνο η μύτη μου. Δεν μπορούσες να αναγνωρίσεις τα μάτια μου. Ντρεπόμουν να με δουν... Αλλά από την άλλη, λέω "γιατί να ντρέπομαι για το πρόβλημά μου; Πρέπει να το μοιράζεται κανείς αυτό που βιώνει"».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η παρουσιάστρια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top