«Καρφιά» στο «Your Face Sounds Familiar»: «Είναι δηθενιά! Οι διαγωνιζόμενοι “δεν το έχουν”»

Τα ��ιχμηρά σχόλια για τις μιμήσεις

​Αυστηρή κριτική στο «Your Face Sounds Familiar» για τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι μιμήσεις, αλλά την εκτίμηση πως οι παίκτες τ��υ φετινού κύκλου «δεν το έχουν», κάνει ένας από τους πιο γνωστούς και ταλαντούχους μίμους.

«Θεωρώ ότι φέτος “δεν το έχει” κανένας από τους διαγωνιζόμενους. Είναι 2 - 3 που μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ καλύτερη από την φετινή», λέει, στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Διονύσης Ζάχος.

Μετά από 16 χρόνια επαγγελματικής πορείας και εκατοντάδες μιμήσεις, ο Διονύσης αποκαλύπτει το λόγο για τον οποίο αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε για να συμμετάσχει στον περσινό κύκλο: «επειδή κάνω σάτιρα, όχι μίμηση ακριβώς, όλο αυτό το δήθεν που υπάρχει, τα συμφέροντα του τύπου “αυτούς τους κράζουμε, αυτούς δεν τους κράζουμε και το πανηγύρι των δημοσίων σχέσεων, εμένα δεν μου ταιριάζει. Δεν το έκανα ποτέ μου και υπάρχω».

«Το “Your Face Sounds Familiar” είναι μια δηθενιά! Με το να βγάλουμε πολύ σοβαρά τον Χατζή, τη Μαρινέλλα… ποιο το νόημα; Θα έπρεπε να είχε το νόημα της σάτιρας, όχι να το κανιβαλίζουνε. Δεν είναι μόνο η μεταμφίεση, πρέπει να υπάρχει μια αίσθηση της σάτιρας, ώστε να γελάει το κοινό. Αν κάνω σοβαρά τον Χατζή, ποιό το νόημα να έρθουν να δουν εμένα και να μην πάνε να δούνε τον Χατζή;», συνεχίζει ο γνωστός μίμος και καταλήγει: «αν το “Your Face Sounds Familiar” θέλει να τα κάνει όλα τόσο σοβαρά και “επιδαυρικά”, ας φέρουν τη Μαρινέλλα εκεί. Δεν χρειάζεται να την κάνει ο Μαρτάκης!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top