Αψεγάδιαστη και ΧΩΡΙΣ ρετούς η Αραβανή- ΔΕΙΤΕ τι κάνει και έχει αυτό το κορμί-λαμπάδα!

Με ολόσωμο μαγιό στην παραλία η παρουσιάστρια- ΦΩΤΟ

Αψεγάδιαστη και ΧΩΡΙΣ ρετούς η Αραβανή- ΔΕΙΤΕ τι κάνει και έχει αυτό το κορμί-λαμπάδα!

Φωτογραφίες της Ευαγγελίας Αραβανή χωρίς ρετούς δημοσίευσε το περιοδικό «You Weekly» και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την παρουσιάστρια των backstage του «X-Factor» στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου πήγε με την παρέα της για μπάνιο, φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο στράπλες μαγιό.

image.jpg1.jpg

Όπως βλέπετε και στις αρετουσάριστες φωτο, η Ευαγγελία έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της showbiz, χωρίς μάλιστα την παραμικρή ατέλεια.

3.jpg
Όσο τι κάνει προκειμένου να διατηρήσει αυτήν την καλλίγραμμη σιλουέτα; «Όταν βλέπω ότι κάτι που φοράω συχνά δεν είναι χαλαρό, περιορίζω λίγο το βραδινό και αντί για κανονική μερίδα φαγητού, τρώω ένα γιαούρτι με φρούτο και μέλι ή σαλάτα ή τοστ ή γάλα με δημητριακά. Πιστεύω πως ο οργανισμός μας χρειάζεται –και πρέπει- να του δίνουμε από όλα. Δεν θα άντεχα ποτέ να κάνω δίαιτες τύπου σαλάτα- πρωτεΐνη. Προτιμώ να ακολουθώ συστηματικά μια ισορροπημένη διατροφή, πράγμα που σημαίνει ότι θα φάω και λαδερά και όσπρια και γλυκά, αν τα ζηλέψω –αν και δεν είμαι πολύ του γλυκού- και τώρα το καλοκαίρι σίγουρα παγωτά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top