Πανικός με το #GameOf Thrones - Τι έγινε στο πρώτο επεισόδιο!

Ανατροπές και... ερωτήματα

Πανικό προκάλεσε η πρεμιέρα του 6ου κύκλου του «Game Of Thrones», με το πρώτο επεισόδιο να μην είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό για το μέλλον του Τζον Σνόου, που έμεινε νεκρός στον προηγούμενο κύκλο, αλλά να περιλαμβάνει αρκετές αποκαλύψεις!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το πρώτο επεισόδιο είχε τίτλο «Η Κόκκινη Γυναίκα», σαφή αναφορά στην Μελισάντρε. Στα social media έγινε χαμός από σχόλια και θεωρίες, με το hashtag #GameOfThrones να γίνεται πρώτο θέμα παγκοσμίως στο Twitter και να παραμένει στα δημοφιλέστερα αρκετές ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου.

Τι έγινε, όμως, στην πρεμιέρα του 6ου κύκλου;

Η κόκκινη γυναίκα ήταν όντως η Μελισάντρε, η μάγισσα που έπεισε τον Στάνις ότι είναι η μετενσάρκωση του θρυλικού πολεμιστή Άζορ Αχάι. Στο τέλος του επεισοδίου αποκαλύφθηκε πως είναι μια… ηλικιωμένη κυρία, ενώ το κολιέ που φοράει συνεχώς φαίνεται πως είναι εκείνο που δεν επιτρέπει να αποκαλυφθεί η πραγματική της ηλικία. Σύμφωνα, μάλιστα, με μία από τις θεωρίες που αναπτύχθηκαν στα social media, η Μελισσάνδρη θα «θυσιάσει» πολλά από τα χρόνια της ζωής της για να επαναφέρει τον Τζον Σνόου, τον οποίο είδαμε να κείτεται νεκρός και το σώμα του να φυλάσσεται από τον σερ Ντάβος.

Η -χαμένη στη γη των Ντορθάκι- Ντενέρις βρίσκεται σε δύσκολη θέση και φυλακισμένη, ενώ άγνωστο παραμένει το πώς θα καταφέρει να γλιτώσει, ενώ η τυφλή Άρια παραμένει εγκλωβισμένη και ετοιμάζεται να υποστεί ακόμη μια εκπαίδευση, εγείροντας ερωτήματα για το λόγο για τον οποίο εκπαιδεύεται τόσο σκληρά.

Στο μεταξύ, η Σέρσεϊ έμαθε για τον θάνατο της αγαπημένης της κόρης, γεγονός που την έκανε να ανασυντάξει της δυνάμεις της και να ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση, την ώρα που η Σάνσα και ο Θίον δραπέτευσαν από τα τείχη του Γουίντερφελ με τη βοήθεια της Μπριέν.

Τέλος, το επεισόδιο είχε και δύο θανάτους, καθώς οι Ντόραν και Τριστάν Μαρτέλ δολοφονήθηκαν από την Ελάρια Σαντ.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς, το τρέιλερ του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα, έχει τίτλο «Home» και θα προβληθεί στις ΗΠΑ την προσεχή Κυριακή.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ξέσπασμα της Σέρσεϊ του Game of Thrones:Δεν είμαι λιγότερο ηθοποιός επειδή δεν έδειξα στήθος

ΔΕΙΤΕ τον Τζον Σνόου του «Game Of Thrones»… με τα οπίσθια έξω!

Τέλειο βίντεο: Πώς δημιουργούνται οι «White Walkers» στο «Game of Thrones»

Ο έρωτας… ύψος δεν κοιτά! ΔΕΙΤΕ τη σύζυγο του νάνου του «Game Of Thrones»!