Στις ελληνικές ταινίες λέμε Star- Έρχεται απόψε «H κόρη μου η σοσιαλίστρια»

Συντονιστείτε στις 21:00

Στις ελληνικές ταινίες ��έμε Star- Έρχεται απόψε «H κόρη μου η σοσιαλίστρια»

Απόψε στις 21:00 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται η ελληνική ταινία «H κόρη μου η σοσιαλίστρια» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Η Λίζα, μοναχοκόρη του εργοστασιάρχη Αντώνη Δέλβη, που χήρεψε πολύ νέος, επιστρέφει στην Αθήνα από το Λονδίνο, όπου σπούδασε.

Η Λίζα, που ο πατέρας της θα προτιμούσε να ήταν αγόρι, προορίζεται να τον διαδεχτεί στη διαχείριση του εργοστασίου του, αλλά αυτή έχει νέες ιδέες, προοδευτικές, που συγκρούονται με τις ιδέες του συντηρητικού πατέρα της. Σε μια "πορεία ειρήνης", που πήρε μέρος παρά τη ρητή απαγόρευσή του, τσακώνεται μ´ έναν ειρηνιστή, που δουλεύει στο εργοστάσιο του πατέρα της.

Η Λίζα, όμως, δεν το ξέρει, όπως κι αυτός δεν ξέρει ότι το "τρελοκόριτσο" με το οποίο τσακώθηκε είναι η κόρη του αφεντικού του. Αλλά, όταν ο Δέλβης αποφασίζει να απολύσει όσους από τους εργάτες του πήραν μέρος στην πορεία, και οι υπόλοιποι εργάτες κατεβαίνουν σε απεργία, η Λίζα παίρνει το μέρος των εργατών. Ξανασυναντάει το νεαρό ειρηνιστή και δεν αργεί να τον ερωτευτεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top