Εκπομπή στην ΕΡΤ2 θα κάνει ο Γιάννης Μπέζος- 100.000 ευρώ θα κοστίσουν τα 12 επεισόδια!

Το επιβεβαίωσε και ο ίδιος- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εκπομπή στην ΕΡΤ2 θα κάνει ο Γιάννης Μπέζος- 100.000 ευρώ θα κοστίσουν τα 12 επεισόδια!

Σε έναν διαφορετικό ρόλο αναμένεται να δούμε τον Γιάννη Μπέζο!

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση μιας εκπομπής η οποία θα προβάλλεται στην ΕΡΤ2 και ο τίτλος της θα είναι «Μιλώντας για θέατρο».

«Αυτό που με ενδιέφερε εμένα ήταν να κάνουμε μια εκπομπή, όπως την κάνουμε τώρα για το θέατρο, γιατί στην κρατική τηλεόραση που έχει τόσους σταθμούς, δεν έχει εδώ και χρόνια ούτε μία εκπομπή για το θέατρο. Βεβαίως αυτό ήταν μια πρόταση που είχα κάνει στην παλιότερη ΕΡΤ, δεν ευδοκίμησε, αλλά επανήλθε το ενδιαφέρον και το δικό μου και της ΕΡΤ και έτσι προχωρήσαμε και θα κάνουμε μια εκπομπή 45λεπτη για το θέατρο και θα φιλοξενεί δύο παραστάσεις κάθε φορά... Έχουν εγκριθεί δώδεκα επεισόδια» είπε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ενώ επιβεβαίωσε και τις φήμες που ήθελαν να κοστίζει ούτε ένα, ούτε δύο αλλά…. 100.000 ευρώ η παραγωγή τη στιγμή που η τηλεθέαση του κρατικού καναλιού είναι πολύ χαμηλή.

«Δεν θεωρώ ότι είναι ακριβή παραγωγή. Αυτό είναι το κοστολόγιο που δίνει η κρατική τηλεόραση. Είναι περίπου 8.000 ευρώ το επεισόδιο» ανέφερε.

Μάλιστα, απάντησε και στην κριτική που ενδεχομένως να δεχτεί σχετικά με το κόστος, το οποίο δεν το λες και χαμηλό σε περίοδο οικονομικής κρίσης: «Έχω συνηθίσει τις ανοησίες, τις επιπολαιότητες και τις βλακείες. Δεν με ενοχλεί τίποτα. Με ενοχλεί μόνο ο κακός μου εαυτός. Μπορεί να πει ο καθένας ότι θέλει. Ούτως ή άλλως θα τα πει. Δεν απαντώ σε τίποτα από αυτά, μόνο σε ό,τι αφορά στη δουλειά.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top