Έλληνας παρουσιαστής: «Δεν έκρυψα ποτέ πως ήμουν τοξικομανής, οι γονείς μου με παράτησαν»

Τι είπε για τον πέντε μηνών γιο του και την σύντροφό του

Έλληνας παρουσιαστής: «Δεν έκρυψα ποτέ πως ήμουν τοξικομανής, οι γονείς μου με παράτησαν»

​Πώς είναι η καθημερινότητά το�� τώρα που απέκτησε και δεύτερο παιδάκι, αποκάλυψε στους αναγνώστες του περιοδικού «Down Town», ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Η αλήθεια είναι πως έχει πολύ τρέξιμο. Τον Νοέμβρη γεννήθηκε ο γιος μου και σήμερα είναι πέντε μηνών. Ήθελα πολύ ένα δεύτερο παιδί. Όταν γεννήθηκε ο Δημήτρης, ο μεγάλος μου γιος ήμουν 30 χρόνων, είχα μόλις καθαρίσει από το αλκοόλ και αντιμετώπιζα διάφορες φοβίες. Προσπαθούσα να φτιάξω την καριέρα μου, να γίνω σωστός πατέρας και να προσαρμοστώ στα ελληνικά δεδομένα» δήλωσε ο γνωστός σεφ που τον απολαμβάνουμε στο Blind Taste που προβάλλεται κάθε μεσημέρι στις 16:30 στο Star.

skarmoutsarosssss (556x663).jpg

Όσο για το αν ο ίδιος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφο και μητέρα του δεύτερου παιδιού του, Μαριέττα Ντάντα;

«Θα έπρεπε να παντρευτούμε ε; Διαδικαστικά δεν υπάρχει πρόβλημα με το επίθετο του παιδιού. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει και συγκεκριμένος λόγος να πω αν είμαστε παντρεμένοι ή όχι. Στην τελική ποιον ενδιαφέρει; Ξέρω ότι με την Μαριέττα είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια, αποκτήσαμε πριν λίγο καιρό ένα παιδί και είμαστε μια χαρά».

Παράλληλα, ο παρουσιαστής του Star κάνοντας και μία αναδρομή στο παρελθόν, θυμήθηκε τα δύσκολα χρόνια που πέρασε όταν ήταν πλήρως εξαρτημένος από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

«Οι γονείς μου ήξεραν από την πρώτη στιγμή τα πάντα. Στην αρχή προσπάθησαν να με βοηθήσουν. Όταν κατάλαβαν πως δεν σώζομαι, με παράτησαν. Έκαναν δηλαδή τις προσπάθειές τους, και κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν ότι δεν υπήρχε δρόμος επιστροφής για εμένα. Δεν έκρυψα ποτέ πως ήμουν τοξικομανής» παραδέχτηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια είναι καθαρός, όπως ο ίδιος ανέφερε και δεν έχει πιει ούτε ένα ποτό.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top