Οι ερωτήσ��ις της Ντορέττας για την Σταυροπούλου που ενόχλησαν τον Χατζηπαναγιώτη

Αμηχανία φουλ στο πλατό του «Καλημερούδια»

Οι ερωτήσεις της Ντορέττας για την Σταυροπούλου που ενόχλησαν τον Χατζηπαναγιώτη

​Τίγκα στην… αμηχανία ήταν η συνέντευξη που πήρε η Ντορέττα Παπαδημητρίου από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, καθώς άρχισε να τον ρωτά για τη σχέση του με την Βίκυ Σταυροπούλου, με την οποία συγκατοικεί εδώ και περίπου 16 χρόνια.

«Έχεις νιώσει ποτέ σε αυτά τα 16 χρόνια ότι αυτή η φόρμουλα που έχετε βρει με την Βίκυ ενδεχομένως να σας έχει κρατήσει λίγο πίσω από το να χτίσετε την προσωπική σας ζωή;», είπε η οικοδέσποινα του «Καλημερούδια».

Εμφανώς αμήχανος, ο ηθοποιός απάντησε: «αυτή η φόρμουλα μας οδηγεί σε αυτή τη συγκεκριμένη προσωπική ζωή. Τώρα από εκεί και πέρα όπως πολύ καλά ξέρεις στη ζωή τίποτα δεν είναι σταθερό και στάνταρ, καθημερινά παλεύεις για αυτό που θες, για αυτό που έχεις, για τη σημερινή μέρα κυρίως και μετά για την αυριανή. Μόνο ο Θεός ξέρει τι μπορεί να σου φέρει το μέλλον».

Η Ντορέττα δεν… ικανοποιήθηκε από τα λεγόμενα του Χρήστου και συνέχισε, ρωτώντας ευθέως αν όλα αυτά τα χρόνια δεν τους δημιουργήθηκε η ανάγκη για έναν σύντροφο!

«Εντάξει εμείς είμαστε σύντροφοι. Θες να σε ρωτήσω από τους φίλους σου που έχεις ποιοι είναι αυτοί που έχουν ερωτική σχέση; Τους συντρόφους; Έτσι όπως το θέτεις εσύ...», της είπε ο ηθοποιός, ενώ, όταν η παρουσιάστρια επέμεινε, εκείνος ανέφερε: «αυτά είναι πολύ λεπτά πράγματα και είναι πράγματα που δεν συζητιόνται στο πρωινό του Mega, παρότι σας αγαπάω και είναι πολύ ωραία»!

Δείτε στο βίντεο τον επίμαχο διάλογο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top