Μενεγάκη: Το ταξίδι στην Ιταλία και τα προφητικά όνειρα της μητέρας της για την καριέρα της

ΔΕΙΤΕ τι είπε on air η παρουσιάστρια- ΒΙΝΤΕΟ

Μενεγάκη: Το ταξίδι στην Ιταλία και τα προφητικά όνειρα της μητέρας της για την καριέρα της

Για τα προφητικά όνειρα που βλέπει η μητέρα της μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στον «αέρα» της εκπομπής της!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια περιέγραψε το ωραίο όνειρο που είδε η κα Ζέτα, όταν εκείνη βρισκόταν στην Ιταλία, λίγο πριν αναλάβει την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ».

Μία εβδομάδα αργότερα, όπως αποκάλυψε, δέχτηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1, η οποία εξελίχθηκε σε μία πετυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία.

«Όταν πρωτοέπιασα δουλειά στην τηλεόραση, στον "Πρωινό καφέ", πριν με φωνάξουν για casting -έλειπα στο εξωτερικό και δεν θα γύρναγα με τίποτα γιατί περνούσα ωραία- με παίρνει η μάνα μου και μου λέει “έχω δει ένα όνειρο…Τι κάνεις στην Ιταλία; Γύρνα πίσω! Είσαι σε ένα λιμάνι και έρχεται ένα σαν υπερωκεάνιο, τεράστιο. Δεν ανοίγει τις πόρτες, κάτω ήταν κόσμος, ήσουν και εσύ και κάποιος πετάει ένα σκοινί και σου λέω Ελένη πιάσε! Και σου λέω πάρτο και ανέβα πάνω!» ανέφερε η Ελένη και συνέχισε: «Πιάνω το σχοινί, με ανεβάζουν στο υπερωκεάνιο που ήταν κόσμος και φεύγω. Και μου λέει η μάνα μου: “Σου έρχεται μια δουλειά, τεράστια, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι δουλειά με σένα μπορεί να υπάρξει”. Σας το πα τώρα μετά από 21 χρόνια αλλά τι να κάνω και εγώ; Δεν τα ξεχνάω» ανέφερε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε και το όνειρο που είδε λίγο πριν τη μετεγγραφή της στον Alpha αλλά και τα όνειρα που έβλεπε πριν κάνει τα παιδιά της.

«Και σε στεναχώριες με έχει πιάσει! Όταν έφυγα ας πούμε από τον Ant1, που ήμουν και εγώ πολύ στεναχωρημένη, δεν είχα κλείσει εδώ (στον Alpha). Εγώ έφυγα πολύ νωρίτερα πριν κλείσει η σεζόν, με ξέρετε είμαι και “Μουγκοθόδωρας”! Δεν μιλάω γενικώς! Ήξερα ότι θα φύγω. Το 'χα πει, αλλά δεν το 'χα πει σε εσάς! Στο μυαλό μου ήξερα ότι μπορεί να μείνω άνεργη! Και μου λέει η μάνα μου: “Eίδα ένα όνειρο, καλύτερα θα συνεχίσεις!”. Μου το 'χε αναλύσει αλλά δεν το θυμάμαι!»

‘Όσο για τα παιδιά; «Μου έλεγε: “Θα κάνεις δυο απανωτά!”. Γιατί είχα και τις αγωνίες μου! Θα κάνω παιδί, θα μπορέσω να κάνω παιδί; Και ήμουν και 30 ετών! Φαντάσου και τότε ανησυχούσα! Και το τρίτο (παιδί) μου το είπε, που είχα ατυχία μετά το δεύτερο! Και μου λέει: “Είδα εγώ το γκαζόν και φύτρωσε άλλο ένα λουλουδάκι δίπλα στα δύο!”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top