Ξέσπασε σε δάκρυα ανήμερα των γενεθλίων της η Κουτσελίνη-Δείτε γιατί λύγισε

Οι εκπλήξεις των συνεργατών της και το τηλέφωνο που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα

Ξέσπασε σε δάκρυα ανήμερα των γενεθλίων της η Κουτσελίνη-Δείτε γιατί λύγισε

​Γενέθλια έχει σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία βγήκε «στον αέρα» ευδιάθετη και χαμογελαστή, λέγοντας στο τηλεοπτικό κοινό:

«Σαν σήμερα γεννήθηκα πριν κάποια χρόνια! Τα έχω πει. Σήμερα όμως είπα να το παίξω κοριτσάκι και να βγάλω την πλάτη μου έξω!(…) Μια γυναίκα δεν χάνει την νεανικότητα της, το μέσα της αν είναι καλά. Κι εγώ είμαι καλά, και όπως μου λέτε, βάζω κάτω και εικοσάρες. Ξέρετε τι μ΄αρέσει πολύ; Ότι μου στέλνετε μηνύματα γυναίκες και μου λέτε ότι με αγαπάτε περισσότερο από τους άντρες και πιο ουσιαστικά».

Ωστόσο η παρουσιάστρια υπολόγιζε χωρίς τους συνεργάτες της, οι οποίοι της είχαν ετοιμάσει διάφορες εκπλήξεις, με αποτέλεσμα η χαρά της να μετατραπεί σε δάκρυα συγκίνησης.

Η πρώτη έκπληξη ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος βγήκε τηλεφωνικά και την αιφνιδίασε, αλλά η στιγμή που η Ζήνα Κουτσελίνη λύγισε, ήταν όταν βγήκε τηλεφωνικά «στον αέρα» ο Κώστας Γρίμπιλας, που της είπε:

«Φαίνεσαι και νιώθεις εικοσάρα, γιατί όπως είπα τα καλύτερα αγάλματα χρειάζονται πολλά χτυπήματα. Εσύ έχεις νιώσει πολλά χτυπήματα στη ζωή σου και τώρα ζεις το όνειρό σου. Θέλω να απολαύσεις τις στιγμές με το παιδί και με τον άντρα σου, γιατί όλα έρχονται και παρέρχονται αλλά αυτά δεν αλλάζονται με τίποτα (…)Νιώθω τυχερός που είσαι φίλη μου», με την παρουσιάστρια να του απαντά με δάκρυα στα μάτια:

«Πάντα κάνουμε επανεκκινήσεις στη ζωή μας και αυτές είναι ουσιαστικότερες γιατί είναι σαν να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Εγώ έχω νιώσει πολλές φορές ότι ξ��ναγεννήθηκα από τον πάτο (…)Όταν φύγω από αυτή την ζωή θα ήθελα οι άνθρωποι να με θυμούνται με χαμόγελο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top