Οι fans του «Game of thrones» αδημονούν για την πρεμιέρα-Η Κλαρκ ερωτεύεται

Η σειρά που κέρδισε τις εντυπώσεις, επιστρέφει στις 24 Απριλίου

Οι fans του «Game of thrones» αδημονούν για την πρεμιέρα-Η Κλαρκ ερωτεύεται

​Οι λάτρεις της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, μετράνε αντίστροφα για την πρεμιέρα της έκτης σεζόν που θα γίνει στις 24 Απριλίου.

Πιο αιματηρά, πιο σκοτεινά από ποτέ και πιο μυστηριώδη ως προς τις τύχες των ηρώων τους θα είναι τα νέα επεισόδια της Αμερικανικής σειράς φαντασίας.

Το φαινόμενο «Game of thrones» το μεγαλύτερο παραμύθι της σύγχρονης εποχής, στη θέα του οποίου εκστασιάζονται εκατομμύρια φανατικοί θαυμαστές ανά τον πλανήτη ,δεν τσιγκουνεύτηκε ούτε σε επίπεδο φαντασίας , ούτε σε αυτό της παραγωγής.

Την ώρα που όλοι αναρωτιούνται αν ο «Τζον Σνόου» του «Game of thrones» ζει και πώς θα επιστρέψει στη σειρά, εκείνος όπως σας έχουμε ενημερώσει, από τη σκηνή του Γουέστ Έντ, μας δείχνει τα.... οπίσθιά του.

κώλος.jpg

Ο Κίτ Χάρινγκτον υποδύεται τον «δόκτορα Φάουστους» έναν λόγιο της Αναγέννησης που κάνει συμφωνία με τον σατανικό Μεφιστοφελή για να κερδίσει τη χαμένη νιότη του και εμφανίζεται στη σκηνή ημίγυμνος αποκαλύπτοντας το καλογυμνασμένο σώμα του.

κώλος 2.jpg

Η Εμίλια Κλάρκ από την άλλη άφησε για λίγο τους δράκους του «Game of thrones» και.. ερωτεύτηκε.

me-you-movie.jpg

Στην καινούργια ταινία με τίτλο ''Me before you'', που βασίζεται στην ομώνυμ�� νουβέλα της Τζο τζο Μόιες, η Εμίλια ερωτεύεται τον Σαμ Κλάφλιν μέσα σε μια τραγική συγκυρία καθώς ο νεαρός έχει παραιτηθεί από τη ζωή μετά από ένα φοβερό ατύχημα που τον άφησε τετραπληγικό.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλειο video: Δείτε πώς δημιουργούνται οι «White Walkers» στο «Game of Thrones»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top