Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»: η Μαρίνα χάνει την υγεία κάτω από τα πόδια της

Συντονιστείτε στις 17:30 στο Star

​Ένα επεισόδιο γεμάτο απρόοπτα θα προβληθεί σήμερα στην σειρά «9 ΜΗΝΕΣ» , όταν το ρολόι δείξει 17:30!

Τι θα δούμε σήμερα

H Βασιλική αποκλείει την περίπτωση να αφήσει ξανά την Άννα να δει το μωρό, καθώς πιστεύει πως η Ντορέτα έχει αρχίσει και την υποψιάζεται. Ο Πέτρος πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου και ενημερώνει τη Μαρίνα πως δυστυχώς τα πράγματα για την Έλσα είναι πολύ σοβαρά. Η Μαρίνα νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, στην προοπτική η Έλσα να είχε κάνει και χρήση ουσιών πριν από τη ληστεία, καθώς ο Πέτρος τους ενημερώνει πως στο χώρο του Άρη βρέθηκαν ναρκωτικά. Την ίδια ώρα, η Έλσα σπαράζει στο κρατητήριο και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, νιώθει τη μεγάλη ανάγκη να έχει τη μητέρα της στο πλευρό της. Ο Άλκης ενημερώνεται για τις εξελίξεις και λέει στην Κρίστη πως τελικά η συνεργός του Άρη είναι επιβεβαιωμένα η Έλσα.

Η Κρίστη αποφεύγει να του πει για τη συμφωνία της με τη Χαρά, αλλά τον καθησυχάζει λέγοντάς του πως η ίδια είναι σίγουρη πως εκείνος θα καταφέρει να πείσει τη Χαρά να μι��ήσει στον πατέρα της. Ο Πέτρος και η Εύα πηγαίνουν καθυστερημένοι στο κάλεσμα της Δάφνης και την ενημερώνουν για τη σύλληψη της Έλσας. Πριν η Δάφνη προλάβει να ξεπεράσει το πρώτο σοκ, ένα δεύτερο έρχεται να επισκιάσει την ανησυχία της, καθώς ο ερχομός του Αχιλλέα πλημμυρίζει τον χώρο με το ίδιο άρωμα που είχε μυρίσει η Δάφνη στο δωμάτιο της Φωτεινής. Η Κρίστη προσπαθεί να προετοιμάσει την Άννα για ενδεχόμενες ξαφνικές αλλαγές στη ζωή της, υπονοώντας τις εξελίξεις στη σχέση της με τον Τζόνυ. Η Μαρίνα νιώθει έντονες τύψεις, καθώς πιστεύει πως η δική της συμπεριφορά οδήγησε την Έλσα σε αυτές τις ακρότητες. Ο Μάνος που δεν μπορεί να τη βλέπει να υποφέρει άλλο, αποφασίζει να πάει στο τμήμα και ζητάει από τη Δάφνη να μεσολαβήσει προκειμένου να τον αφήσουν να τη δει.

Η Χαρά ανακοινώνει στον Άλκη την απόφασή της να μιλήσει στον πατέρα της, κάνοντάς τον να νιώθει βαθιά ευγνωμοσύνη. Την ίδια ώρα, η Κρίστη πηγαίνει μερικά πράγματά της στο σπίτι του Τζόνυ, που, μέσα και από τον δικό του εγκλωβισμό, την υποδέχεται όσο πιο ευχάριστα μπορεί. Ο Μάνος επισκέπτεται την Έλσα και της λέει μια ιστορία με ένα ζευγάρι που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, χωρίς ο άντρας να ξέρει πως είναι στείρος. Η Έλσα κατακεραυνωμένη, συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πως ο Μάνος είναι ο βιολογικός της πατέρας. �� Βασιλική σοκάρεται όταν ακούει την Άννα να λέει στο μωρό πως είναι η γιαγιά του. Η Δάφνη προσπαθεί να φανεί όσο πιο χαλαρή μπορεί, κάνοντας «ανακριτικές» ερωτήσεις στον Αχιλλέα για τη ζωή του, που τον φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top